Нови двама души са арестувани в Спортното министерство, след като

...
Нови двама души са арестувани в Спортното министерство, след като
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваните в ММС вече са трима

Нови двама души са задържани в Спортното министерство, откакто по-рано в петък чиновник бе арестуван с рушвет в размер на 62 000 лв.. Те бяха изведени с белезници и качени в патрулните коли, паркирани пред ведомството, оповестява Нова тв.

Акцията на Софийската градска прокуратура и Антикорупционната комисия е извършена в петък по обяд, оповестиха от държавното обвиняване.

„ Изключително се веселя и желая да употребявам мотива да поздравя службите, че са заловили лицето, защото в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети “, съобщи спортният министър Димитър Илиев. По думите му той няма задоволително информация.

„ Служителят е основен специалист в Министерството на младежта и спорта. Като на всеки различен специалист в министерството, обработва планове, работи в услуга на федерациите ", добави министърът по отношение на пълномощията на арестувания чиновник.

По непотвърдена информация става въпрос за Федерацията по повдигане на тежести и идното Европейско състезание за мъже и дами в София, което ще се организира през февруари, а изнудван е бил президента на организацията Ариф Маджид.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР