Нови добавки, нови диети, нови суперхрани. Всеки ден се появява

...
Нови добавки, нови диети, нови суперхрани. Всеки ден се появява
Коментари Харесай

Дарът от боговете за здравето ни, в който Енджи Касабие се кълне: Детокс, кожа, отслабване

Нови добавки, нови диети, нови суперхрани. Всеки ден се появява нещо ново, което ни дава обещание да сме постоянно здрави, млади и слаби. Но от време на време истината се крие безусловно под носа ни. Такова е и селърито, което съгласно известната диетоложка Енджи Касабие, е суперхраната, която детоксикира, и освен. Тук е моментът да уточним каква е разликата сред селърито и целината. Целината е коренът, а зелената му част, стеблата, са селъри.

Виж още: Как смъква килограми Фики? Певецът за диетата си, спортния режим и новото занимание

Пред камерите на " На Кафе " Енджи съобщи, че селърито би трябвало да се приема просто по този начин - без вода, без други плодове и зеленчуци, с цел да бъде дейно. То оказва помощ за детоксикацията на черния дроб, където са най-многото отрови в човешкото тяло. Именно тези отрови ни състаряват и са аргументи за кожни насъвършенства като акнето да вземем за пример.

Виж още: Любов и флирт през юни за тези три зодии

Освен това супер храната усъвършенства обмяната на веществата в тялото и подтиска апетита. Именно по тази причина е целесъобразно да го имаме постоянно в хладилника си и постоянно да го консумираме.

Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Що се отнася да следствията от изключителното състояние, Енджи Касабие разяснява, че 80% от хората са напълняли, което за нея е абсурд. Хората постоянно се оправдавали, че нямат време да си готвят и да спортуват, а когато по време на карантината сме имали време, сме избрали да се тъпчем с нездравословни храни и да не упражняваме. 

Виж още: 47-годишната легенда Цеца стана баба! Името на внучето ѝ провокира скандал в Сърбия

За себе си пък Енджи споделя, че е удовлетворена от изключителното състояние, което ѝ е дало опция да бъде дълго време с новородения си наследник. Така схванала, че може да прави всичко и сама.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР