Нови антируски санкции във връзка със ситуацията около Украйна трябва

...
Нови антируски санкции във връзка със ситуацията около Украйна трябва
Коментари Харесай

Западът да въведе санкции и срещу Путин, предлага германският министър на отбраната

Нови антируски наказания във връзка със обстановката към Украйна би трябвало да бъдат въведени против висши чиновници на страната, в това число президента Владимир Путин, съобщи немският министър на защитата Кристин Ламбрехт.

„ Трябва да използваме целият набор с принадлежности, с който разполагаме. В момента сме длъжни да набележим като цел Путин и неговото обграждане. Виновните за експанзията би трябвало да усетят персонално следствията, сподели Ламбрехт в изявление за Bild. " Ясно е, че агресорът е Русия. Трябва да се възползваме от всяка опция, с цел да спрем ескалацията на обстановката. Това включва и въвеждането на строги наказания. "

По информация на Bloomberg Съединени американски щати приканват Европейски Съюз да приготви наказания против съветската енергетика и банки. Страните от Европейски Съюз се притесняват, че прибързаното установяване на ограничения може да подкопае дипломатическите старания за разрешаване на рецесията, означават източници на организацията. Вашингтон счита, че би трябвало да бъдат контрактувани ограничения, тъй че напъните за преодоляване на Русия да бъдат „ надеждни “. Украинското външно министерство прикани Запада да обясни глобите против Русия при положение на инвазия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР