Новата звезда на Левски - Рикардиньо, говори за добрия голов

...
Новата звезда на Левски - Рикардиньо, говори за добрия голов
Коментари Харесай

Рикардиньо: Левски е голям клуб и не го задоволяват тези позиции

Новата звезда на Левски - Рикардиньо, приказва за положителния голов интервал, в който се намира с екипа на " сините ". Бразилецът разкри задачите си в клуба и разяснява идните два тежки дуела преди финала на сезон 2022/23. Ето какво показа той пред „ Дспорт “.

" Когато пристигнеш в нов клуб, очакваш да свикнеш бързо, нещата да тръгнат добре. Дойдох и желаех бързо да науча манталитета, да стартира добре на новото място. Бързо започнах да въвеждам, към този момент имам 9 гола и мисля, че всичко стартира добре и се усещам добре. Много, доста благополучен се усещам. Клубът ме одобри, публиката се държи доста добре с мен, фамилията ми се усеща удобно. Не мога да укривам, че съм доста благополучен.

Много ми харесва всичко. Градът е доста спокоен. Много е друго от Бразилия, само че ми харесва доста. Хубаво е за живот. Тук се живее хубаво, а и футболът ми подхожда. Много огромна помощ оказаха другите бразилци в тима. Помогнаха ми за акомодацията. Още преди да дойда, към този момент общувах с тях. Пишехме си известия и помогнаха. Откакто дойдох, те постоянно са с мен и постоянно ме поддържат. Всички сме доста близки.

Има разлики, само че са малко. Много ми помагаше, че Мъри приказва португалски. Това доста ми помагаше в акомодацията ми. Но в този момент при Елин получавам същото доверие, което ми даваше Мъри Стоилов. На терена не се изискват доста разнообразни неща от мен.

Вярвам, че ще успеем във всички мачове до края на сезона, до момента в който имаме математически късмет ще се борим за третото място. Левски е огромен клуб и не го задоволяват тези позиции, само че в този момент сме четвърти и желаеме да бъдем трети. Ние имаме огромно предпочитание да играем в Европа през идващия сезон.

Да, да колективът е добър. Всички момчета в тима имат изключителни качества. Не забравяйте, че ние сме доста млад тим. Повечето момчета са сред 22 и 23 години. Не сме доста опитни, само че имаме качества. Колективът е добър, както когато сме на терена, а по този начин и отвън игрището ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР