Новата водеща фигура в Левски – Константин Папазов, коментира пред

...
Новата водеща фигура в Левски – Константин Папазов, коментира пред
Коментари Харесай

Тити Папазов с ексклузивни разкрития след срещата на Герена

Новата водеща фигура в Левски – Константин Папазов, разяснява пред Gong.bg обстановката, в която се намира клубът и разяснява идните стъпки, които ще бъдат подхванати. Баскетболният треньор даде уточнения по отношение на срещата на "Герена ", на която дружно с него участваха и изпълнителният шеф на клуба - Павел Колев, както и представители на Тръст "Синя България ", НКП на Левски и други фенски фракции на "сините ".

Появиха се информации, че на днешната среща на "Герена " е имало пререкания сред вас и представители на "сините " последователи по отношение на акциите на клуба. Как ще коментирате?

- Смятам, че срещата беше градивна, тъй като имаме опция да организираме идния рожден ден на Левски. Това е най-значимото нещо, което сме решили. А с това, че сме имали разнообразни отзиви по никакъв метод не би трябвало да се спекулира, тъй като в разногласието се ражда истината. За да успее Левски, би трябвало да има колектив, разнообразни отзиви. Ние сме освободени персони и всеки има право на мнение. Накрая излизаме с едно общо. Поне по този начин се случва до момента. Така че в случай че на някой му се желае да вменява, че имаме разлики, те може да са по дадена точка, само че никога не сме разединени. Ако някой ме е чул да приказвам по-високо - аз по този начин си приказвам. Скандали няма. Има значими цели. И това е да създадем добра организация да посрещнем гостите ни, които ще дойдат на рождения ден на обичания си тим, та даже и виртуално.

link1 " >  LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР