Новата управляваща коалиция явно не страда от суеверие, защото извънредното

...
Новата управляваща коалиция явно не страда от суеверие, защото извънредното
Коментари Харесай

Фатално или не: Кабинет № 99 тръгва на 13-и в 13 часа

Новата ръководеща коалиция очевидно не страда от поверие, тъй като изключителното съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да бъде определено новото държавно управление, ще стартира в 13 ч. през днешния ден, 13 декември. В дневния ред са включени три точки - избиране на министър-председател, приемане на конструкция на Министерския съвет и избиране на държавното управление.

Има и още игра на цифри към идния избор на новия кабинет - това ще е 21-вото държавно управление след 1990 година, като екипът на Кирил Петков се състои от 21 членове.

13 пък бележи още един път кабинета на четворната коалиция - като се изключи че министрите ще се кълнат на 13 декември, преди този момент 13 българки държавни управления от началото на прехода са изкарали цялостен мандат.

Заявката на обединенията в този момент е за 4-годишен, т.е. цялостен мандат.

В раздела " държавни управления на България " на Уикипедия още нероденото на Кирил Петков към този момент е включено под №99 в листата, защото броенето стартира от държавното управление на Тодор Бурмов, определено на 5 юли 1879 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР