Новата Total War: Arena вече навлезе в своята отворена бета

...
Новата Total War: Arena вече навлезе в своята отворена бета
Коментари Харесай

Total War: Arena - дата на излизане, платформи, геймплей

Новата Total War: Arena към този момент навлезе в своята отворена бета фаза и предлага неповторимо мултиплейър преживяване, което можете да откриете на доста малко места. Играта съдържа детайли на RTS и MOBA , като бойци и генерали от цялата човешка история мерят сили в 20 борби.

Кога ще бъде пусната публично?

Прочетете още: Какво ще играем през 2018-та година?

Официалната дата на излизане на Total War: Arena към момента не е оповестена, само че играта сега е в отворена бета версия и всеки може да я изтегли и да я опитва безусловно гратис . Освен това, всеки прогрес в действително време, реализиран в нея, няма да бъде нулиран при стартирането на формалната версия, което трансформира сегашната бета версия в самобитен " лек старт " . Играта и все още е в отлично положение и носи изключителна приятност. За да се уверите в това, просто отидете на уеб страницата на Total War: Arena, създайте си безвъзмезден акаунт и изтеглете играта.

За какви са платформите е пригодена сега?

Настоящият фокус на Total War: Arena пада върху персоналните компютри. Като се има поради, че в основаването на играта са въвлечени Creative Assembly, SEGA и Wargaming, мъчно може да се каже дали играта в миналото ще се появи във формат за игрални конзоли. Но като се има поради, че Creative Assembly са напълно ориентирани към настолните компютри, едва ли скоро феновете на конзоли ще могат да се порадват на новata Total War, в случай че внезапно не придобие голяма известност. В същия миг обаче, фактът, че главното заглавие на Wargaming - “World of Tanks " - откри своя път в тази посока, приказва, че въпреки всичко няма да е изненада това да се случи и с Total War.

Какво да чакаме от Total War: Arena?

В общи линии Total War: Arena е отборна тактика за игра в действително време (RTS), която взаимства доста от механизмите на онлайн мултиплейър бойните арени (MOBA). Ако ви е мъчно да си визиите тъкмо какво имаме поради, няма да ви се сърдим за това , тъй като това е неповторима идея, която работи доста добре.

Преди да влезете в игра, би трябвало да си изберете пълководец и три типа бойци.

В играта има няколко разнообразни фракции, в това число гърци, римляни и варвари, всеки от които има своя лична селекция от командири, в които можете да се превъплътите. На бойното поле римляните разчитат на известни командири като Юлий Цезар и Германик, гърците имат спартанеца Леонидас, а варварите са водени от емблематични водачи от цяла Северна Европа като Боудика да вземем за пример.

След като към този момент имате военачалник, би трябвало да си изберете три вида единици, които да разположите на бойното поле. Изборът е повече от богат - мечоносци, копиеносци, конница, стрелци с лъков и прашки, артилерия, единици, които управляват военни кучета и, в случай че играете с картагенците, даже и слонове.

Вашите командири имат специфични умения , които можете да употребявате по време на борбата, с цел да повишите силите на вашите войски.

Влизате в игра с още 19 души, като образувате два тима от по 10 играча . Всеки от тях конторлира своите три отряда, а тимът има база, която би трябвало да пази. За да стигне до успеха, вашият тим би трябвало или да избиете всички единици на съперника, или да превземете базата му.

Работата в екип е от решаващо значение, защото от вас се изисква да защитавате съдружниците си, с цел да могат те да ви оказват помощ на собствен ред в друга обстановка. Стрелците би трябвало да стоят покрай своите братя по оръжие, с цел да не бъдат смазани от кавалерията на врага. Отрядите за непосредствен пердах би трябвало да са преградна стена пред ордите, решили да посекат стрелците ви, а самите стрелците би трябвало да пазят своята пехота от вражеските далекобойни групи. Слоновете нямат потребност от никаква отбрана, само че пък за сметка на това всички други би трябвало да се пазят от тях в бета версията, само че този баланс занапред ще бъде калибриран.

Изисквания:

Операционна система: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Процесор (CPU): Intel Core i3-550 or AMD Phenom II x4 945

Памет (RAM): 2 GB

Видеокарта: Nvidia GeForce GTS 450 or AMD Radeon HD 5750

Звукова карта: DX9 compatible

Свободно място: ~8 GB

Скорост на интернет връзката: 256 Kbps

Клавиатура и мишка
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР