Новата стратегическа игра на българското студио Haemimont Games експлоатира горещия

...
Новата стратегическа игра на българското студио Haemimont Games експлоатира горещия
Коментари Харесай

Българска игра предизвиква играчите да колонизират Марс



Новата стратегическа игра на българското студио Haemimont Games експлоатира горещия от внимания сега Марс. Surviving Mars провокира играчите да възнамеряват, построят и ръководят първата колония на Червената планета.

Играта, която се издава от Paradox Interactive, към този момент е налична на Xbox One, PlayStation, както и за компютри, работещи под операционните системи Linux, MacOS и Windows. Всъщност при стартирането си на пазра предходната седмица заглавието за малко се озова на пърро място по продажби в Steam. Към момента на списването на този материал Surviving Mars е на 12-та позиция.

Прочетете още: България има всичко належащо за сполучливо развиване на гейм фирмите

Haemimont Games е българско студио за игри, което е познато на геймърите от целия свят със серията Tropico, играта Victor Vran, първата българска комерсиално сполучлива игра Tzar и така нататък

В най-прясното тяхно заглавие играчите са изправени пред задачата да основат устойчива инфраструктура на Марс, макар лимитираните запаси и рискови условия. Те би трябвало да я развият в културно и софтуерно отношение с цел да може колонията да се развива независимо без помощ от Земята.

Допълнителна информация - www.survivingmars.com и http://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР