Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за

...
Новата служба на Пентагона, създадена за проследяване на съобщения за
Коментари Харесай

Пентагонът е получил стотици сингнали за НЛО

Новата работа на Пентагона, основана за следене на известия за неидентифицирани летящи обекти, е получила " няколкостотин " нови известия, само че съгласно чиновници на организацията до момента няма доказателства за извънземен живот.

Службата за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) е основана през юли и дава отговор освен за следенето на неидентифицирани обекти в небето, само че и под водата или в космоса - или евентуално за обект, който има способността да се движи от една област в друга.

Службата е основана след повече от година внимание към неидентифицираните летящи обекти, които военните водачи са следили, само че от време на време не са желали да рапортуват заради боязън от злепоставяне.

Американските разследващи служби настояват, че сред 2004 и 2021 година е имало 144 такива срещи, като 80 от тях са били снимани от голям брой датчици.

Оттогава " имаме доста повече отчети ", сподели шефът на службата за аномалии Шон Къркпатрик. Когато бе помолен да дефинира количеството, Киркпатрик сподели " няколкостотин ".

Новата работа е основана освен с цел да изследва въпроса дали има извънземен живот, само че и заради риска за сигурността, който съставляват толкоз многото срещи с непознати летящи обекти от страна на военни обекти или военни самолети.

През май Конгресът организира първото си чуване по тематиката от повече от половин век насам, като голям брой членове показаха угриженост, че без значение дали обектите са извънземни, или евентуално нова технология, употребена от Китай, Русия или различен вероятен съперник, те основават риск за сигурността.

Службата също по този начин работи по способи за възстановяване на способността си да разпознава непознати обекти, да вземем за пример посредством наново калибриране на датчиците, които може да са фокусирани единствено върху познати противникови самолети или сигнатури на дронове, заяви Euronews.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР