+++ Новата система за информация и управление стартира в Neue

...
+++ Новата система за информация и управление стартира в Neue
Коментари Харесай

С Neue Klasse идва напълно нов BMW iDrive

+++ Новата система за информация и ръководство започва в Neue Klasse от 2025 година
+++ BMW Panoramic Vision уголемява BMW ориентацията към лидера
+++ Потребителско преживяване за всички пасажери

BMW iDrive BMW Group внася в идващото потомство коли една идея за информация и ръководство, която разрешава изцяло ново, интуитивно взаимоотношение сред лидера и автомобила. Следващото софтуерно равнище ще бъде въведено от 2025 година в Neue Klasse. Бъдещото потомство на BMW iDrive трансформира автомобила в място за цифрови преживявания. С BMW Panoramic Vision, нов мултифункционален волан, нов централен екран и нов BMW 3D Head-Up екран като централен екран и детайли за информация и ръководство в новите модели на Neue Klasse се дава една нова интерпретация на типичното за BMW потребителско преживяване.

Последователна рационализация на BMW iDrive с нови технологии
Следващият софтуерен скок разрешава съвременен, определящ марката интериорен дизайн, фокусиран върху ръководството с допиране и разширено гласово взаимоотношение.

BMW iDrive на Neue Klasse се отличава с четири централни детайла. С новия BMW Panoramic Vision типичната за BMW ориентировка към лидера е преосмислена, като в същото време се предлага наличие и за всички пасажери. BMW Panoramic Vision залага на изцяло нова Head-Up екран технология. Проекцията се прави на идеално приспособена височина по цялата ширина на предното стъкло. BMW Panoramic Vision е допълнен с новия BMW 3D Head-Up екран, за информацията обвързвана с активн ото шофиране, като асистираното шофиране или воденето по пътя се изобразяват като 3 D анимации и с висока точност в зрителното поле на лидера.

Чрез новия мултифункционален волан информаци ята изобразена наBMW Panoramic Vision, както и на BMW 3D Head-Up екрана се ръководят самостоятелно съгласно правилото: „ eyes on the road, hands on the wheel “. Управлението е удобно и точно посредством бутоните на кормилото и се подкрепя от дейната хаптична противоположна връзка и технологията Multi-Layer. В центъра на BMW iDrive на Neue Klasse е новият централен екран с присъщ за марката дизайн и интуитивна тъч функционалност. Технологията Matrix-Backlight на новия централен екран обезпечава висока резолюция на изображенията, брилянтни цветове и интензивни контрасти, без значение от съответните светлинни условия.

И в бъдещите генерации на BMW iDrive логиката на ръководството на BMW iDrive ще следва прелюдия през 2023 година принцип за бърз достъп „ QuickSelect “. В Neue Klasse системата е основана на високо интегрирана софтуерна архитектура и употребява идващото потомство на BMW Operating System. Интелигентната съгласуваност на автомобила с BMW Cloud, както и с цифровата екосистема на клиента основава всеобхватно потребителско преживяване и едно ново качество на взаимоотношението сред индивида и автомобила. Това трансформира колите на Neue Klasse в места за цифрови преживявания.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР