Новата сграда ще осигури 50 допълнителни места в детското заведение

...
Новата сграда ще осигури 50 допълнителни места в детското заведение
Коментари Харесай

До дни отваря врати новата ДГ №176 „Зорница“ в с. Мрамор

Новата постройка ще обезпечи 50 спомагателни места в детското заведение

До дни следва да отвори порти новата постройка към ДГ №176 „ Зорница “ в село Мрамор. Новината заяви в профила си във фейсбук кметът на регион „ Връбница “ Младен Младенов, който помести и видео на детското заведение.

В него са обособени пространства за две групи, физкултурен салон, здравен кабинет, изолационна и кухня към детската градина, с всички нужни условия за развъждане, образование и модерно образование на малчуганите, означи още Младенов.

Всички сградни съоръжения са проектирани предвид на оптималното понижаване на енергийните разноски. Отоплението ще се реализира посредством казан на пелети, а битовото горещо водоснабдяване е подсигурено и с опция за електрозахранване при положение на повреда.

В момента в детската градина се инсталират мебелите, които са безвредни от катурване и пострадване на малчуганите. Те направени от екоматериали, а покритията им разрешават елементарно разчистване и стерилизация.

С влизането в употреба на новата постройка ще бъдат обезпечени 50 спомагателни места във филиала на детската градина в Мрамор.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР