Новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура

...
Новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура
Коментари Харесай

Откриха новата сграда на Софийския градски съд

Новата постройка на Софийския областен съд и Софийската районна прокуратура бе открита с тържествена гала, на която участваха министър-председателят на България Бойко Борисов, министърът на правораздаването Цецка Цачева, основният прокурор Сотир Цацаров, представляващият Висшия правосъден съвет Димитър Узунов и ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев, предава „ Фокус ".

Министърът на правораздаването Цецка Цачева изрече признателност към държавното управление на Бойко Борисов и Висшия правосъден съвет за напъните да се преодолеят не малко компликации при построяването на постройката и стартирането ѝ в употреба.

„ Пред нас стои една извънредно съвременна постройка, съоръжена с последните достояния, на които малко магистрати освен у нас, само че и в Европа биха имали като свое работно място. Но единствено положителните материални условия не са гаранция за качествено правосъдие и за обективен, бърз и ефикасен развой. Изискват се доста умения, безспирно повишение квалификацията на магистратите и на първо място правораздаване по вътрешно без значение разбиране. Това е правораздаването, което чакат жителите, гарантиращ обективен развой и тъждество пред закона ", сподели тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР