- Новата серия електрически автобуси на Karsan e-ATA, с дебюти

...
- Новата серия електрически автобуси на Karsan e-ATA, с дебюти
Коментари Харесай

e-ATA, напълно електрически автобус на Karsan,е на обиколка из Европа!

- Новата серия електрически рейсове на Karsan e-ATA, с дебюти в Румъния, Франция и Италия!
- Европейските оператори виждат онлайн Karsan e-ATA, на събитието Roadshow!

Задвижван от визията да бъде една крачка напред в бъдещето на подвижността, Karsan предлага съвременни решения за публичен превоз и провежда роудшоу събития в цяла Европа със своя нов 100% електрически градски рейс e-ATA, който се предлага с дължина от 10, 12 и 18 метра. Karsan е първата и единствена марка в Европа, която предлага 100% електрически транспортни средства с размери от 6 до 18 метра, като лансирането на своята гама e-ATA през септември.

Три 12-метрови e-ATA се инспектират и тестват от частни и публични компании за всеобщ превоз в разнообразни градове в Румъния, Франция и Италия. Роудшоу събитията на e-ATA започнаха през октомври и привлякоха огромен интерес, като приключиха в Румъния, като към момента не престават в градовете във Франция и Италия. Екологичният e-ATA, най-голямото семейство рейсове на Karsan в своята електрическа гама, продължи своята промоционална обиколка в румънските градове Джимболия, Браила, Сибиу, Букурещ, Слобозия, Сфанту Георге, Бакъу и Бузау, започвайки със събитието Gala Tranzit в Клуж.

Karsan реализира най-големия турски експорт на електрически рейсове, като завоюва търга, открит от румънското министерство на районното развиване и обществената администрация за 100% електрически транспортни средства за публичен превоз. Обиколката на Румъния включваше Тимишоара, където ще бъдат доставени 44 e-ATA, Брашов, където ще бъдат доставени 12 e-ATA, и Слатина, където ще бъдат доставени 10 e-ATA.

12-метровият e-ATA е във Франция и ще продължи своето роудшоу в Люксембург и Франция след промоционални действия в Aigrefeuille-sur-Maine. Пътуването на e-ATA до Италия стартира с Националната конференция ASSTRA в Рим.

Новите електрически рейсове с нулеви излъчвания e-ATA от Karsan, които оказват помощ за оформянето на публичния превоз в градовете в доста страни с гамата си от търговски транспортни средства, минаха на обиколка вид роудшоу като част от своите европейски промоционални действия. Със събитията в градовете на Румъния, Франция и Италия ще бъде показана новата Karsan e-ATA

на частни и публични автобусни оператори, които ще могат да ги ревизират и тестват. В слатинския стадий от роудшоуто кметът на Слатина Емил Мот показа e-ATA и в детайли изясни подписаното с Карсан съглашение. Община Слатина ще стартира да получава електрически рейсове e-ATA на Karsan от декември нататък. Общината ще разполага с общо 10 електробуса Karsan, в това число и със зарядни станции.

Универсален и еластичен, e-ATA се предлага със седем разнообразни акумулатори, вариращи в потенциала си от 150 до 600 кВтч, и в три разнообразни размера от 10, 12 и 18 метра, според от нуждата. Докато оптималният потенциал на батерията е 300 кВтч за разновидността 10 метра и 450 кВтч за 12 метра, той може да доближи до 600 кВтч за своя 18-метров клас. Монтираните в колелата електрически мотори на e-ATA обезпечават 250 кВт пикова мощ и 22 000 Нм въртящ миг в своите версии с дължина 10 и 12 метра, което им разрешава да изкачват и най-стръмните скатове без изпитание.

Максималната мощ от 500 кВт във версията с дължина 18 метра демонстрира най-висока продуктивност даже при цялостно натоварване. Благодарение на мощните си акумулатори, 12-метровият модел e-ATA предлага опция за шофиране до 450 километра с едно зареждане, когато автомобилът е цялостен, по същински автобусен маршрут със спирките му и с работещ климатик в разгара на лятото. С мощ на зареждане до 150 квт с кабелна връзка, e-ATA може да се зарежда за 1 до 4 часа, според от желания пакет акумулатори.

Това значи, че автомобилът може да работи през целия ден без второ зареждане. В допълнение към кабелното зареждане, e-ATA предлага и алтернатива за бързо зареждане с висок потенциал, която разрешава на водачите да зареждат на спирки, без да излизат от транспортното средство.

Откроявайки се със своя футуристичен дизайн, e-ATA предлага на пасажерите цялостен интериор с невисок под, който дава обещание безпрепятствена независимост на придвижване. Моделът e-ATA предлага еластичност във връзка с потенциала, както и вариантите за размер и електрически мотор. Въпреки високия си пробег в e-ATA няма компромис с потенциала за пасажерите. В взаимозависимост от желания потенциал на батерията, e-ATA може да транспортира 79 пасажера със своята 10-метрова настройка, над 89 с 12-метрова настройка и над 135 с настройка от 18 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР