Новата седмица ще донесе силни емоции на феновете на българския

...
Новата седмица ще донесе силни емоции на феновете на българския
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 10-16 октомври


Новата седмица ще донесе мощни страсти на почитателите на българския тенис. Адриан Андреев е насочен към ново мощно показване на равнище Чалънджър, а Александър Лазаров ще нападна купата на М15 шампионата в Созопол. Междувременно ще забележим в деяние и някои от топ имената ни при дамите. Вижте кои играчи и шампионати ще следим с нараснал интерес тази седмица.

Адриан Андреев – ATP Challenger в Сен Тропе

Адриан Андреев се изправя против 408-мия в света Мартин Куевас в квалификациите за Чалънджър шампионата в Сен Тропе. При триумф българинът ще спори за място в главната скица с Кириян Жаке (№470) или Федерико Гайо (№360).

Александър Лазаров, Александър Донски, Симон-Антони Иванов, Пьотр Нестеров, Габриел Донев, Илиян Радулов, Адриано Дженев, Симеон Терзиев, Янаки Милев – ITF M15 в Созопол

Александър Лазаров е подложен под №1 в главната скица на М15 шампионата в Созопол, като в първи кръг ще се изправи против различен българин – 17-годишния Адриано Дженев. На тази фаза от шампионата ще забележим и още няколко напълно български конфликта: Александър Донски – Илиян Радулов, Пьотр Нестеров – Габриел Донев и Янаки Милев – Симеон Терзиев. Осмият подложен Симон-Антони Иванов ще се изправи против Мартин Павелски (№1211), а Александър Василев ще играе с Драгош Попеанга (№1877).

Изабелла Шиникова – ITF W60 в Монастир

Изабелла Шиникова е деветата най-високо ранкирана участничка на W60 шампионата в Монастир и ще играе против квалификантка в първи кръг.

Лиа Каратанчева – ITF W60 в Търнава

Лиа Каратанчева ще стартира присъединяване си в квалификациите в Търнава с мач против Мартина Марусинова, а при триумф нейна съперничка в последния кръг от пресявките ще бъде Тимеа Ярускова (№881).

Ани Вангелова – ITF W25 в Тукуман

Ани Вангелова се класира непосредствено за втори кръг от главната скица на W25 шампионата в Тукуман, където чака американката Тея Тирунелвели или квалификантка.

Диа Евтимова – ITF W25 във Флорънс

Диа Евтимова ще играе в главната скица на W25 шампионата във Флорънс, Южна Каролина. Жребият към момента не е изтеглен.

Виктория Лазарова – ITF W15 в Монастир

Виктория Лазарова доближи до последния кръг от квалификациите на W15 шампионата в Монастир. Нейна съперничка в борбата за място в главната скица ще бъде Милана Масленкова (№1264).

Гергана Топалова, Даря Шаламанова – ITF W25 в Созопол

Гергана Топалова бе в листата за главната скица в Созопол, до момента в който Даря Шаламанова преодоля сполучливо квалификациите и също си заслужи място в нея. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР