Новата седмица ни е приготвила новини и случки, които някои

...
Новата седмица ни е приготвила новини и случки, които някои
Коментари Харесай

НОВИНА за тези 6 зодии в седмицата 23-29 ноември

Новата седмица ни е приготвила вести и случки, които някои  отдавна чакат. Какво тъкмо ще се случи в седмицата 23-29 ноември за тези 6 зодии? Вижте в публикацията ни:  
ОВЕН: Овните могат да чакат доста вести през тази седмица, само че най-голямата от тях ще бъде обвързвана със заплатата им. Представителите на зодия Овен най-сетне ще бъдат видяни и ще получат съответно възнаграждение на труда си. Новината ще пристигна още при започване на седмицата, когато ръководителят им ще ги извика и ще им заяви, че усилва доста приходите им.
 Всеки желае да е в компанията на тези ЗОДИИ Всеки желае да е в компанията на тези ЗОДИИ
Има хора, които приковават всички погледи към себе си, без значение от това къде се намират. Те са харизматични и са като магнит за околн...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще имат доста забавна седмица, която ще има своите невероятни моменти. Най-интересното, което ще им се случи, е обвързвано с персоналния им живот. Новината, която ще научат, ще ги направи най-щастливите от доста време насам. Близнаците ще стават родители! Има ли по-хубава вест от тази?
РАК: Раците ще стартират седмицата с доста забавна и непредвидена среща. Ще се видят с някогашна обич, която им е донесла колкото наслада, толкоз и горест. Новината ще пристигна точно от този човек, който ще им заяви, че желае още веднъж да има връзка с Раците и да опитат да възстановят връзките си. Раците би трябвало добре да помислят дали това е добра концепция или е по-добре да не поглеждат обратно към предишното си.
ВЕЗНИ: През новата седмица Везните ще имат страхотни прекарвания, които ще им дадат нови сили и ще ги заредят с позитивна сила. Новината, която ще научат, е обвързвана с любовта. Ще получат предложение за брак и няма да им се има вяра, че тъкмо това се случва точно на тях! Отдавна мечтано събитие, което Везните чакат. Могат да се готвят за огромна и обилна женитба през 2021 година.
СКОРПИОН: Скорпионите ще имат доста щура седмица, която ще стартира с огромна вест още в самото ѝ начало. Ще научат, че непосредствен член от фамилията им ще има бебе! Голямата вест ще зарадва цялата фамилия и ще е мотив за огромна наслада, която е чакана от доста време.
 3-те зодии, родени да бъдат майки 3-те зодии, родени да бъдат майки
Майчинският инстинкт е нещо доста мощно, което е заложено във всяка жена. Има обаче дами, които живеят за това да бъдат майки и всичко...
КОЗИРОГ: Козирозите ще се радват на доста интензивна откъм събитие седмица. Ще бъдат център на вниманието на всички фронтове – както вкъщи, по този начин и на работното място. Новината, която ще научат, ще бъде обвързвана с финансите им. Ще се окажат наследници на огромен и безценен парцел. В момента Козирозите имат огромна потребност от пари и това е нещото, което ще им вдъхне малко позитивизъм и ще ги успокои, че всичко ще се подреди.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР