Новата седмица идва с възходи и падения за различните зодии,

...
Новата седмица идва с възходи и падения за различните зодии,
Коментари Харесай

Големият седмичен хороскоп носи много изненади за..

Новата седмица идва с възходи и падения за другите зодии, ето какво са ни приготвили звездите за интервала от 26 септември до 2 октомври

Овен – Преминавате през интервал, в който общественият ви живот е по-интензивен от всеки път. Ще има и развиване по някакъв проблем, който визира вас и вашите близки. Нови запознанства. Много е допустимо някой от тези нови хора, които ще влязат в живота ви, постепенно да придобие значима роля за вас, написа tribune.bg.

Вашите финанси са постоянни през това време и опциите да умножите приходите си ще набъбнат. На психическо равнище също ще започнете да се чувствате по-сигурни, тъй като ще осъзнаете значими неща.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.

Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Телец – Поставили сте си високи цели и към този момент сте решили какви са стъпките, с цел да ги постигнете. Вие сте по-решителни от всеки път и нищо не може да разклати увереността ви. Важното е, че каквото и да започнете в този момент, ще завършите сполучливо, даже и да би трябвало да се потрудите малко повече. Не бива обаче да се увличате и там, където е належащо, проявете съвестност и поредност. Също по този начин е доста евентуално някой бивш/а да се появи още веднъж в живота, претендирайки за втори късмет за връзката сред вас.

Благоприятни дни – 02.10.

Бъдете деликатни –28, 29.09.

Близнаци – В момента преминавате през изключително благополучен и оптимистичен интервал в живота си и сте много отворени за промени, които ще донесат обновяване в живота ви. Ежедневието и отговорностите, които имате в него, като че ли минават в нова фаза. Вероятно ще има някакво развиване. Въпреки компликациите и пречките, които срещате във връзка с работата и кариерата, нищо не ви стопира. На прочувствено равнище може да има сантиментален интерес към вас от сътрудник или човек, който срещате всеки ден на местата, които нормално посещавате.

Благоприятни дни – 26, 27.09.

Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

Рак – Стари и нови, неуредени въпроси, които би трябвало да бъдат затворени и няма да имате време даже да си поемете мирис, което естествено ще се отрази и на любовния ви живот, защото времето ви ще бъде лимитирано. Разбира се, не е невероятно да получите покачване от работата си или да имате спомагателни придобивки. Ще бъдете много чаровни и привлекателни за противоположния пол, само че с изключение на безсмислени флиртове и подмятания, не наподобява да има грандиозно развиване.

Благоприятни дни – 28, 29.09.

Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Лъв – Вашите взаимоотношения и партньорства излизат на напред във времето през тези дни и можете да очаквате значими развития и събития в тази сфера. Не бива обаче да позволявате вашият възторг и оптимизъм да ви създадат наивни. Обмисляйте всеки подробност и по-късно вземайте дефинитивни решения. В персоналния живот ще имате шансът на своя страна, само че внимавайте да не прекалявате, тъй като в един миг може да го прогоните с лекомислието си. Ако сте необвързани, елементарно бихте могли да започнете нова връзка, само че не е несъмнено, че тя ще продължи.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.

Бъдете деликатни – 28, 29.09.

Дева – За вас стартира един доста положителен и оптимистичен интервал и ще имате доста благоприятни условия да се сближите с обичаните си хора, да се занимавате с обичаните си действия и креативен планове, само че и да се забавлявате и да прекарате красиви моменти. Вашият сексапил е повече от задоволителен, с цел да " спечелите " другите. Старайте се доколкото можете да не пренебрегвате работата си, поради други неща. Сега ще имате опция да извършите ходове, които ще усилят приходите ви и ще ви накарат да се чувствате финансово сигурни.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.

Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

Везни – Вашата работа и кариерно развиване са на напред във времето през това време и вие вършиме всичко по силите си, с цел да се откроите и да получите признанието и оценката, които заслужавате. Не се колебаете да предприемете съществени начинания или даже да рискувате, с цел да не оставите неизползвана и най-малката опция, която ви се дава. Сега можете да се изправите пред страховете и паниките си с логичност и да оставите зад тила си всичко, което блокира вашето развиване.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.

Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Скорпион – Реалността е, че от известно време ви е доста мъчно да гледате на бъдещето си със успокоение и оптимизъм и подозренията, които имате по отношение на множеството от вашите проекти, ви карат да не смеете да предприемете и най-малкото деяние. Тези дни обаче наподобява, че стартирате да се активизирате. Вашият любовен живот е региона, която ще ви занимава най-интензивно през това време. Ако сте необвързани, може доста да се сближите с някой, който разсънва мощни пристрастености у вас.

Благоприятни дни – 02.10.

Бъдете деликатни – 28, 29.09.

Стрелец – Всичко, от което се нуждаете, е да изчакате подобаващия миг, с цел да предприемете дейности и да започнете да изпълнявате задачите си една по една. Само внимавайте да не отидете в другата прекаленост и да започнете да надценявате силите и опциите си, изключително в професионалните каузи, тъй като тогава от нищото ще създадете нови проблеми. На прочувствено равнище е евентуално да изпитвате мощни усеща към някого. В общата компания е доста евентуално да срещнете някой, с който ще почувствате, че имате доста общи неща.

Благоприятни дни – 26, 27.09.

Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

Козирог – На работа даже поемате спомагателни задания по лична самодейност, като желаете да докажете, че можете да свършите всичко в точния момент и вярно! Не е изключено да поемете спомагателни отговорности, които ще укрепят позицията ви или даже да получите покачване. Ако сте търсили работа или сте преследвали избрана позиция, ще имате триумф и ще бъдете изцяло задоволени от крайния излаз на нещата. Единственото, за което би трябвало да внимавате, е да не пренебрегвате фамилните си отговорности.

Благоприятни дни – 28, 29.09.

Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Водолей – Скоро в живота ви ще навлязат нови хора, с които ще изградите мощни другарства и също така по някакъв метод ще ви дадат опция да реализирате собствен проект или фантазия. Това, което би трябвало да извършите от ваша страна, е да покажете най-хубавото от себе си, с цел да спечелите доверието им. Ако продължите да приемате нещата безгрижно, това ще бъде като да изритате шанса си. Също по този начин, не правете грешката да се обвържете сантиментално с някой от приятелите си, в случай че не сте изцяло сигурни в възприятията си, в противоположен случай рискувате да загубите връзката си.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.

Бъдете деликатни – 28, 29.09.

Риби – С по-оптимистичен взор гледате на бъдещето си и към този момент не се страхувате да вършиме нови проекти. Всъщност в този момент също ясно виждате, че има благоприятни условия да оформите живота си, както желаете. През този интервал е доста евентуално да преразгледате някои неща, които сте мислили отдавна. Ще би трябвало да извършите положително обмисляне и деликатно да организирате стъпките си. Разбира се, можете да приемате препоръки от  страни и да обменяте отзиви, само че не ги следвайте сляпо и разчитайте на шанса си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР