Новата S-класа на Mercedes-Benz с plug-in хибрид и задвижване на

...
Новата S-класа на Mercedes-Benz с plug-in хибрид и задвижване на
Коментари Харесай

Mercedes-Benz S-Class plug-in минава над 100 км само на ток

Новата S-класа на Mercedes-Benz с plug-in хибрид и задвижване на всички колела към този момент се предлага в оторизираните дилърства на марката у нас. S 580e 4MATIC е с смесен разход от 1,0 – 0,7 л/100 км, комбинирани CO2 излъчвания 23-16 г/км, разход на електрическа сила 25,5-21,9 кВтч/100 км. Тези параметри в дългата база на модела идват на цена от 269 700 лева с Данък добавена стойност.

С електрическото задвижване с мощ 110 кВт/150 к.с. и напълно електрически пробег от над 100 километра по WLTP, S 580e 4MATIC може да се кара дълго без потребност от мотора с вътрешно горене. В основата на хибридната система за задвижване стои 6-цилиндров редови мотор с мощ 270 кВт/ 367 к. с. от настоящото потомство мотори на Mercedes-Benz. Максималният въртящ миг от 480 Nm на електродвигателя e разполагаем още през цялото време, което дава пъргавост при потеглянето и динамичност при шофирането. Максималната скорост при шофиране на електричество е 140 км/ч.

Автомобилът е оборудван с 11 кВт (3-фазен) заряден модул за зареждане в домашни условия, като има опция и за бързо зареждане с прав ток до 60 кВт, с което изцяло изтощена батерия може да се зареди за към 30 минути.

В plug-in модела се открива и най-новото потомство на инфотейнмънт системата MBUX (Mercedes-Benz User Experience). С последните актуализации и с помощта на по този начин наречения „ нулев пласт “ потребителят не би трябвало да търси най-често употребяваните функционалности през подменюта или да подава гласови команди. Най-важните приложения постоянно се оферират по контекстуален метод в топ изгледа на екрана. По този метод се икономисват голям брой стъпки при работата със системата.

Друг любопитен факт е, че designo става MANUFAKTUR. Новият лейбъл посреща желанието на клиентите за повече характерност с деликатно подбрани материали, обработени най-вече на ръка, нови цветови комбинации, висококачествени повърхности и извънредни лакови покрития. Интериорът предлага богат избор от благоприятни условия за индивидуализация като да вземем за пример бордирано лого на подглавниците и постелките, двуцветен волан и други. За екстериора MANUFAKTUR предлага 7 нови лакови покрития, като част от тях са въодушевени от историята на Mercedes-Benz. При конфигурирането на автомобила може да се избере и салон, при изработването на който не е употребена кожа.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР