Новата поредица Време за детско кино ще зарадва най-малките зрители

...
Новата поредица Време за детско кино ще зарадва най-малките зрители
Коментари Харесай

Приказни истории за феи и вампири

Новата поредност " Време за детско кино " ще зарадва най-малките фенове с обичаните им анимационни герои преди старта на образователната година. От 2 септември децата ще могат да се забавляват с вълнуващите завършения на едни от най-хубавите европейски и американски филмчета.

Всяка събота и неделя от 13,30 часа по Bulgaria ON AIR ще бъде специфичното време за най-малките фенове на киното, които ще проследят приказните истории на феи, дракони, вампирки и други чудати твари.

Детският шлагер " Сестрите вампирки 2: Прилепи в стомаха " е едно от топ заглавията в селекцията на малкия екран. Любителите на легендите могат да проследят историята на две сестри полувампири и техните провокации на 10 септември в 13,30 часа. Дакария и Силвания идват от Трансилвания в малко немско градче, което може да провокира доста беди...

След вълненията към първия училищен звънец за най-малките фенове следва магическата авантюра на " Уинкс 3D: Вълшебно премеждие " (16 септември в 13,30 часа). Филмът е на един от най-популярните европейски режисьори на анимационно кино - Иджинио Страфи, и показва ново пълнометражно премеждие в света на познатия анимационен сериал " Клуб Уинкс ". Главните героини още веднъж са феите Блум, Стела, Флора, Техна, Муза, Лейла и Рокси със своите мистични и персонални трепети.

Следващата част на един от обичаните детски филм - " Уинкс: Мистерията от Дълбините ", ще се излъчи на 17 септември. Този път " Клуб Уинкс " се изправя против най-големите си врагове - тимът на тъмната магия на вещиците Трикс. Но с цел да разбият феите един път вечно и да станат непобедими, им би трябвало нещо вълшебно - една дребна, само че могъща магическа перла, скрита в дълбините на безкрайния океан.

На дребния екран ще се появи и еленчето Нико с невероятна орис в " Нико и пътят към звездите " на 23 септември. Нико пораства единствено с майка си, само че въпросите за татко му не стихват. Тя споделя на сина си, че татко му не е изцяло елементарен елен, а в противен случай - той е един от елените на Дядо Коледа. Тази история кара Нико да мечтае по какъв начин ще полети също като него. А незабавно на идващия ден (24 септември) е втората част на филмчето " Нико 2: Малко братче - огромни проблеми ", където приключенията на Нико не престават, само че той се е сдобил и с новипредизвикателства - би трябвало да се оправи с дребното си доведено братче.

 Снимка 308490

Въображението на децата ще бъде предизвикано и с " Рицарят Ръждивко " - на 30 септември в 13,30 часа. Смелият рицар Ръждивко живее в приказното кралство Скрапланд, където е вдъхнат живот на всички железни боклуци. Там тупти по едно сърчице в най-различни уреди и машини. Най-голямата му фантазия да завоюва кралския шампионат против принц Новел обаче го изпраща на рисково премеждие.

" Време за детско кино " продължава и през октомври с " Малкият рицар Тренк " (1 октомври), който ще придвижи най-малките фенове във вълнуващото премеждие на десетгодишния Тренк с рицарски шампионати, злодеи, дракони и положителните рицари, борещи се с тях.

 Снимка 308489

Част от детската селекция е и лентата на Люк Жаке " Лисицата и детето ", която най-малките ще могат да гледат на 7 октомври. Филмът споделя за младо момиченце, което живее в източните планински региони на Франция. Всеки ден по пътя си за училищя тя среща дребна лисица, с която развиват невероятна връзка. Но не след дълго се случва нещо непредсказуемо...

Магична история във френския фамилен филм " Омагьосаното езеро " ще завладее цялото семейство на 14 октомври. На брега на безлюдно езеро две деца попадат под магията на дивата природа. Неволите ги сближават и това им дава сили да се оправят с проблемите. В техните очи езерото е тайнствено царство, където прелестни и страшни същества се раждат от сънища или кошмари. Времето, което прекарват там, дава на децата опит, който ще ги промени вечно.

От 2 септември поредицата ще открият " Гладиаторите на Рим ". Анимацията също е дело на режисьора Иджинио Страфи и ще събере пред екрана цялото семейство, като показа една вълнуваща история за дълга пред околните и невъзможната обич.

В неделния ден на 3 септември (13,30 часа) на дребния екран ще се появи приключенската лента " Мишлето Перес ", което влиза в ролята на " приказно създание " за събиране на зъбки, заменя ги с монети и радва децата с дребните си " магии ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР