Новата половинка на Жерар Пике е изпаднала в тежка депресия,

...
Новата половинка на Жерар Пике е изпаднала в тежка депресия,
Коментари Харесай

Новата любима на Пике отказва да излезе от дома на родителите си заради Шакира

Новата половинка на Жерар Пике е изпаднала в тежка меланхолия, а повода е последната ария на някогашната му възлюбена Шакира, която бързо доближи върха на редица музикални ранглисти, предават разнообразни испански медии. Според тях Клара Чиа Марти, която колумбийската певица назовава " другата жена " на футболиста в своето парче, даже се е преместила в дома на своите родители, заобикаляйки да напусне неговите лимити по каквато и да било причина, с цел да избегне неоправдателните погледи, които напоследък я преследват на всички места, където отиде. Нещо повече, тя работи отдалечено, затворена сред четирите стени на жилището, отказвайки да излезе на открито.

Коментирайки неотдавна тематиката, журналистката Лорена Васкес сподели от дребния екран, че 23-годишната млада дама най-вероятно е взела това решение, тъй като в този момент към този момент всички я разпознават. " Тя е срамежливо момиче, което сега е подложено на тормоз от страна на доста хора. Случайни минувачи я стопират по улицата, с цел да ѝ изпеят текста на осъждащият я сингъл ", споделя тя.

Вчера сътрудника ѝ Саул Ортиз удостовери, че Клара е изправена пред сериозна вълна на ненавист, с помощта на появяването на шлагера " BZRP Music Session #53 ", който за интервала от две седмици има съвсем двеста чериридесет и седем милиона гледания в YouTube.

" Тя е при майка си и татко си към този момент от осем дни насам. Нуждаеше се от несъмнено леговище, защото душевното ѝ положение не е положително. Надали е елементарно да бъдеш момичето, попаднало в устата освен на жителите на Испания, само че и тези на останалия свят, които непрекъснато те подлагат на критика. Това несъмнено не ѝ се отрази добре и тя трябваше да направи крачка в страни ", сподели журналистът.

След раздялата им, носителката на редица награди " Грами " изригна против бащата на своите синове Саша и Милан в язвителна ария, в която си партнира с аржентинския продуцент и DJ Bizarrap.

 

Част от нейния текст гласи: " Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време/Вълчица като мен не е за новобранци/Вълчица като мен не е за момчета като теб ", пее тя, правейки връзка със своя шлагер от 2009 година " She Wolf ", публикуван малко преди двамата да се срещнат през 2010 година " Аз съм прекомерно добра за теб и по тази причина си с някой тъкмо като теб. Пожелавам ти шанс с хипотетичната ми заместница ".

Освен това Шакира в допълнение осмива спортиста и актуалната му обичана, пеейки: " Ти смени Ferrari за Twingo. Размени Rolex за Casio ", като в допълнение атакува Клара с думите: " Тя има име на добър човек, само че явно не е по този начин, както звучи ".

Жерард отговори на песента, като се появи на работа с автомобил Renault Twingo за £8,000. Бившата му обаче продължи да води борби против него, като е забранила на двете си деца да дефинират майката на Пике като тяхна баба, написа английският " The Sun ".

Твърди се, че Монсерат Бернабеу е засвидетелства поддръжка към новата връзка на сина си, с което в допълнение е наляла масло в огъня, изпепеляващ положителните връзки сред певицата и футболиста. Според в. " Marca " уважаваният невролог Монсерат е " опустошена от войната, поведена от Шакира ".

 
Снимка: Getty Images
 

Въпреки че " BZRP Music Session #53 " провокира прочут спор измежду почитателите, Шакира я дефинира " катарзис и освобождение ".

Песента на колумбийската суперзвезда се изкачи до върха на класацията Top 50 Global на Spotify няколко дни след стартирането си. Също по този начин стана латино песента с най-вече стриймвания за един ден в историята на класациите на платформата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР