Новата платформа за е-магазини събира на едно място високи технологии

...
Новата платформа за е-магазини събира на едно място високи технологии
Коментари Харесай

NEXT BASKET стартира новаторски модел за електронна търговия 2-в-1: софтуер и услуги под наем

Новата платформа за е-магазини събира на едно място високи технологии и забележителен експертен опит за сполучливи продажби онлайн

Дни преди формалния си старт, – новият състезател в региона на електронната търговия, разгласи точните условия за съдействие с първите си сътрудници.

Платформа е проектирана за да даде на бизнесмените елементарен метод за основаване на нов или мигриране на действителен електронен магазин, както и голям брой услуги в областта на електронната търговия. Вие можете да се доверите на специалистите от NEXT BASKET и да се фокусирате единствено върху доставката на стоките до своя склад.

Представяме ви " NEXT BASKET " и нейния 2-в-1 метод, сплотяващ програмен продукт за основаване на електронни магазини. Изборът е ваш – можете да създадете собствен личен онлайн магазин независимо или да се доверите на екипа от компанията. И двете благоприятни условия ви дават цялостни услуги за сполучливото пускане, ръководство и развиване на вашия онлайн бизнес както на локално, по този начин и на интернационално равнище.

Съчетаваща най-новите технологии за електронна търговия с просторен набор от подготвени функционалности, интеграции и експертни услуги, предоставяни от определени експерти, платформата дава съвременен инструмент за е-търговия на бъдещите сътрудници на NEXT BASKET.

Част от предлаганите услуги са: колцентър, цифров маркетинг от NB Digital, продуктова снимка, правене на маркетингови и търговски тактики, обмисляне на акции и промоции, писане на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и доста други.

Така бъдещите сътрудници на NEXT BASKET получават съвременен инструмент за е-търговия, както и изцяло стратегическо ръководство, което им оказва помощ да бъдат конкурентоспособни и устойчиви в полето на динамичния онлайн пазар.

Предимствата на бизнес модела на NEXT BASKET са многочислени и включват бързо създаване на онлайн магазин за 72 часа, личен съветник, Help Point 24/7 за навременно отчитане на механически проблеми, надеждна отбрана против хакерски офанзиви, както и осъществяване на 98% от условията на Гугъл за онлайн магазини и още доста други изгоди.

Дигитален бизнес с нулева инвестиция и без чиновници

NEXT BASKET е платформа, която се отличава с голям брой функционалности, интеграции и не на последно място – сигурност.

Предоставя се за прилагане чартърен против закрепена месечна такса.

Платформата обезпечава изцяло обслужване, в това число направа на уеб страница, функционалности за онлайн продажби, ръководство на инвентара, SEO оптимизация и голям брой други функционалности.

Партньорите на NEXT BASKET могат да употребяват богата гама от експертни услуги в региона на онлайн търговията, стратегическото обмисляне, рекламата и маркетинга.

Част от услугите са платени, а друга – все още 25 на брой – са безвъзмездни.

Комбинацията програмен продукт чартърен + екип чартърен е без аналог в международен мащаб, а постигнатият резултат – генериране на действителни продажби без разноски по наемане и обучаване на екипи за дейностите по техническа поддръжка, маркетинг, реклама или логистика.

Какви са изискванията за потребление на Платформата

Партньорите на NEXT BASKET имат опция да тестват Платформата гратис в границите на 14-дневен тестов интервал, с цел да оценят дали е подобаваща за тяхната бизнес тактика.

При годишен абонамент се предлага специфична оферта - 4 месеца прилагане напълно гратис, което разрешава на новите онлайн магазини да употребяват услугата за цялата година, като заплащат единствено за 8 месеца.

Освен това, след сключване на годишен контракт, сътрудниците на NEXT BASKET се радват на 30-дневна гаранция за възобновяване на платената сума, в случай че не са изцяло задоволени от предоставените решения и услуги.

Всички условия и спомагателни услуги могат да бъдат открити на уеб страницата на.

Официалният старт на Платформата за българския пазар е плануван на 13 август 2023 година

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция.

През 2023 година компанията „ НЕКСТ БАСКЕТ “ ЕАД е отличена с премията „ Компания на годината “ в категория „ Start up на годината “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР