Новата песен на Поли Генова – How we end up,

...
Новата песен на Поли Генова – How we end up,
Коментари Харесай

Въртят Поли Генова по MTV - slava.bg

Новата ария на Поли Генова – How we end up, завладя най-известния музикален ТВ канал в света МTV и към този момент се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето завоюва българската аудитория, то набира все по-голяма известност и измежду задграничните фенове.

Само месец след излизането на сингъла той към този момент е измежду трите най-слушани български песни в родния ефир. How we end up бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас, измежду които първо място в класацията „ Българските 5 “ на радио и телевизия City, както и второ място в „ Нашите 10 “ на БГ Радио. Все повече почитатели се включват и в TikTok предизвикването, което Поли насочи в обществените си мрежи, и споделят видеа със лични тълкования на танца от клипа на How we end up.

„ Изключително съм щастлива, че новата ми ария е на върха на множеството български ранглисти! Надявам се, че How we end up ще продължава да носи прелестни летни мемоари още дълго време освен на българските си фенове, само че към този момент и по целия свят, с помощта на MTV. За мен е извънреден триумф, че видеото на песента проби точно там.Този план е основан от необикновен екип и съм сигурна, че занапред ще покорява още върхове “, съобщи Поли Генова.

Официалната премиера на How we end up беше в средата на юли. Парчето е основано от световноизвестни експерти. Музиката е дело на naBBoo, който е извънредно сполучлив композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от надарената изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с шлагера си So Far Away дружно с David Guetta и Martin Garrix.

How we end up е пилотният сингъл към новия албум на Поли – „ Твоя “, чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както към този момент издавани песни, по този начин и нови части, в това число и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други задгранични реализатори. Албумът „ Твоя “ може да бъде открит във всички музикални платформи и в огромните бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР