Новата перла в атаката на ЦСКА - бразилецът Мауридес, направо

...
Новата перла в атаката на ЦСКА - бразилецът Мауридес, направо
Коментари Харесай

Новата перла на ЦСКА полудял по публиката на Армията

 ЦСКА разгроми австрийци в Лига Европа, Славия отстъпи в Сплит
Новата перла в офанзивата на ЦСКА - бразилецът Мауридес, напряко полудял като видял клипове с почитателите на отбора и нямал самообладание да дойде в София, разкрива някогашният състезател на " армейците " Диого Виана в изявление пред сътрудниците от " Топспорт ".

Двамата се засичат в португалския Белененсеш. От ЦСКА идва оферта за Мауридес и той разумно търси мнение от Виана за тима от Борисовата градина.

" Мауридес е доста добър футболист, мощен, голмайстор. Умее да отбелязва попадения с глава и имам вяра, че ще е превъзходен заместител на Каранга, защото нали тъкмо това бе задачата на клуба - да откри съвършен нов нападател. Той е тъкмо подобен.

Колкото до прехвърлянето, несъмнено, че много говорихме на тази тематика. Показах му мои мачове и голове, до момента в който бях част от ЦСКА. Показах му невероятната аудитория, която постоянно е зад своя обичан тим.

Той самичък се убеди какъв брой огромен клуб е това, освен в България. Ще Ви разкрия, че безусловно полудя по концепцията да играе за ЦСКА и хвана първия полет за България още същия ден ", споделя някогашният любим на Сектор Г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР