Новата обединена бонус игра Коледен шанс на игра е с

...
Новата обединена бонус игра Коледен шанс на игра е с
Коментари Харесай

Играта Коледен шанс на игрални зали WINBET обещава награди за 500 000 лв.

Новата обединена бонус игра Коледен късмет на игра е с обезпечен награден фонд от 500 000 лева и към този момент е в ход в залите на компанията в цялата страна.

 

В взаимозависимост от своята игрова интензивност, посетителите на игралните зали на WINBET могат да получат талони за присъединяване в тегленията на печелившите на премиите в играта Коледен късмет.

 

Печелившите ще бъдат изтеглени измежду всички клиенти на игралните зали на WINBET, които имат талони за присъединяване в две тегления, като във всяко от тях ще бъдат раздадени една награда от 50 000 лева, 16 награди по 5 000 лева и 10 награди по 2 000 лева

 

Първото от тях ще се организира на 18 декември, тъкмо в 22:00 ч. онлайн във всички зали на WINBET в страната. В тегленето ще вземат участие притежателите на талони, които участват в зала на WINBET и ще продължи до момента в който бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички награди.

 

Ден по-късно, на 19 декември, още веднъж в 22:00 ч., ще стартира и второто изтегляне на печелившите при същите награди и правила на изтегляне.

 

 

И в двата дни с празнични тегления на печеливши WINBET ще раздаде и десетки кеш награди, които ще бъдат разпределени на изцяло инцидентен принцип измежду игралните автомати в залите на компанията. Общата стойност на тези награди ще бъде по 100 000 лева във всеки от двата дни. За да бъдат извоювани тези награди не е належащо притежаването на ваучър за присъединяване.

 

Пълна информация за разпоредбите и изискванията за присъединяване в обединената бонус игра е налична във всички.

 

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg и на winbet.bg. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР