Новата мода сред западния свят е гадаенето на аспержи, колкото

...
Новата мода сред западния свят е гадаенето на аспержи, колкото
Коментари Харесай

Да ти погледам на... аспержи? Британка гадае по зеленчука и познава

Новата мода измежду западния свят е гадаенето на аспержи, колкото и необичайно да звучи на пръв взор.

Всичко потегли от британката Джемайма Пакингтън, която сега е на 67. Тя твърди, че е единственият в света аспарамансър, както се назовава човек, гадаещ на този зарзават. И прибавя, че аспержите лъжат доста по-рядко, в сравнение с боба, камъните или кокалите. Според нея предсказанията й се сбъдват до 95%, което в действителност е прекалено много. Родни специалисти в региона споделят, че даже 30% е доста високо достижение, а това на британката е напряко връх. Фактите го потвърждават.
Успех
Сред сполучливите прогнози на Джемайма се считат предсказанията й за някогашния принц Хари и брачната половинка му Меган, които провокираха и не престават да дават поредност от стихии в английския кралски двор. Пакингтън също е предсказала кончината на кралица Елизабет II. Преди много години е планувала Брекзит, след това коронавирус епидемията.
 Джемайма Пакингтън от дете гадае на аспержи. Джемайма Пакингтън от дете гадае на аспержи. Снмка: SWNS
Британските медии, настояват, че от прогнозите на аспержите за предходната година са се сбъднали са проблемите с неприятната годишна продукция на Острова и скока на храните там, дългата поредност от стачки, които ту затихват, ту се усилват, само че към момента не престават, триумфалната коронация на новия крал Чарлз III и неговата брачна половинка Камила. Сред безспорните триумфи, които Пакингтън предвижда за предходната година, е триумфалното завръщане на някогашният министър председател Дейвид Камерън. Той напряко сензационно бе върнат в държавното управление на Обединеното кралство на поста външен министър.

Британските медии споделят, че пророчицата се провалила най-категорично при познаването на международния първенец по футбол за дами. Тя споделила, че англичанките ще са първи, а испанките ги биха на финала. Други обаче настояват, че прогнозата е изказана още при започване на годината и самият факт, че британските дами стигнаха до финала, е положително познаване. Все отново Джемайма била споделила, че на финала Англия ще бие Испания, а всички знаем, че противоположното стана.

Явно прогнозите във футбола не са от най-силните страни на Джемайма, тъй като за предходната година тя е планувала, че тимът на Челси ще реализира международен успех и ще се върне в челото на най-хубавите тимове на планетата.
Бат
Гадаенето става с аспержи, които са пресни и тя си купува от пазара. Идват от графство Уорчестър, където се създават съвсем всички английски сходни зеленчуци. Джемайма хвърля снопче аспержи и гадае по това по какъв начин се разпръскват обособените копия, както тя ги назовава.

Сред новите прогнози на Джемайма от Бат, Съмърсет, за 2024 година има кралски разводи, смъртни случаи на международни водачи и неуспех на тима на Англия на Олимпиадата в Париж. Джемайма също има вяра, че културата на звездите ще залязва и голям брой телевизионни звезди ще изгубят работата си.

Ето част от новите прогнози на Джемайма Пакингтън и нейните аспержи.
Промяната на режима ще се извърши по целия свят, в невиждан мащаб, постоянно там, където минимум се чака.Ще има разделяния и разводи сред членовете на английското кралско семейство.Културата на риалити звездите ще залязва, като хората ще изгубят интерес към техните лудории.Олимпийските игри през 2024 година няма да бъдат незабравим триумф за тима на Англия.Събитията в Близкия изток ще доближат преломна точка.Футболната асоциация на Англия ще назначи повече дами рефери, които да управляват мачовете единствено на мъжки тимове.Ще има смъртни случаи измежду международните водачи и Съединените щати ще видят първата си жена президент.Психичното здраве и благоденствие ще продължат да бъдат значим фактор в международен мащаб - това към този момент няма да носи стигмата на остарялото.Корупцията на облагодетелствали се непозволено публични фигури ще бъде разкрита като от противозаконни дейности.Много добре платени телевизионни лица от цялостен сват ще изгубят работата си.Интернет инфлуенсърите ще изгубят властта си, когато хората осъзнаят, че действителният свят, в който живеят, е това, което има значение.Обединеното кралство ще види завръщане към дейна политика от предходен водач.Изменението на климата ще стане жертва на претоварване от съчувствие.Британската принцеса Ан ще страда от „ здравословен боязън “. Въпреки това тя продължава да бъде една от най-трудолюбивите кралски особи и в този момент е подготвена да предприеме обиколка на Шри Ланка. Дете
Джемайма, която в този момент е на 67, отбелязва, че почнала да прави предсказания като дете. Тя наследява дарбата от вуйна си, която обаче разгадава бъдещето по чаени листа.

„ Моята техника не се е трансформирала и аз към момента мятам копията от аспержи и тълкувам моделите в тях “, изяснява гадателката. И продължава: „ Виждането на моделите за мен е незабавно, евентуално тъй като съм имала години процедура. Обикновено познавам към 75-90 %. Преглеждам прогнозите си всяка година и си споделям: Да, това се случи, само че това не се случи. От време на време давам някое малко по-неправилно предсказване, само че в никакъв случай не съм надалеч “.

Пакингтън отбелязва: „ Предсказах преди време, че Борис Джонсън ще стане министър председател много преди да го направи и всички тогава ми се изсмяха. Но след това се случи и някои даже ми се извиниха “.

Екстрасенсът споделя, че е видяла копията на аспержите да образуват формата на счупена корона месеци преди кралицата да почине на 8 септември 2022 година „ Копията образуваха счупена корона, което ми сподели, че ще има огромна кралска горест “, споделя тя. „ Когато видях фотоси на кралицата, приветстваща Лиз Тръс като министър-председател, забелязах какъв брой нежна наподобява и споделих на моя другарка: „ Този път няма да издържи още дълго време “.

През 2021 година Джемайма също вярно предвижда, че Коледа в Обединеното кралство ще бъде мощно лимитирана, което няколко месеца по-късно се оказва правилно, защото Англия бе залята от настъпването на коронавирус, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР