Новата мис Силистра Тюлин Салим е чакана с нетърпение от

...
Новата мис Силистра Тюлин Салим е чакана с нетърпение от
Коментари Харесай

Тръмп чака Мис Силистра

Новата мис Силистра Тюлин Салим е чакана с неспокойствие от Доналд Тръмп. Красавицата е любимка за успеха на състезанието „ Мис Свят България ” и „ Мис Вселена ”, к ойто ще се организира на следващия ден, научи HotArena .

Ако хубавицата победи, тя ще показа страната на състезанието „ Мис Свят ”,  който до предходната година се държеше от Тръмп. И макар че сега президента на Америка не държи правата, надпреварата отново се организира от близки до него компании.

Много е евентуално българската миска да се озове в Съединени американски щати през декември, когато се организира състезанието. Тя по всяка възможност ще се види онлайн с американския президент и няма самообладание да го направи.

Освен Тюлин, друга фаворитка на публиката е шампионката по художествена гимнастика Юлияна Христова.



Тя е на 19 години и е с съвършени мерки—87—65-92. Останалите класирали се, са Ралица Кондова на 21 години, Николета Митова на 20 години и Инес Петрова на 23 години. Сред фаворитките е и Николета Тодорова, която е единствено на 19 години, написа " България през днешния ден ".



Конкурсът се провежда от единствената българка, която е взела участие в „ Мис Свят ” и „ Мис Вселена ”—Венета Кръстева. Зад нея застава и организация „ Бок Стар Моделс ”.

На националния край присъединяване ще вземат също и всички районни победителки от състезанията „ Мис София ”, „ Мис Пловдив ”, „ Мис Перник ”, „ Мис Силистра ”, „ Мис Плевен ”, „ Мис Пазарджик ”, „ Мис Гранд България ”, „ Мис Студентка ” и „ Мис Абитуриентка 2017 ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР