Новата Мис Плеймейт Нора Недкова има сериозни проблеми с алкохола.

...
Новата Мис Плеймейт Нора Недкова има сериозни проблеми с алкохола.
Коментари Харесай

Нора Недкова с големи алкохолни проблеми

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова има съществени проблеми с алкохола. Тя нямала мярка в пиенето и серпантина да се налива чак когато е прекомерно късно. А и към този момент станало и прекомерно грозно.

Малко преди Коледните празници сексапилното миньонче отишло в известна столична механа с другари. Нора обръщала чаша след чаша от което гледката ставала все по-комична. Девойката очевидно се напила. Дори в един миг паднала на земята.

"Да, пие ми се и пия. Кво ме гледате? И да мислите, че съм алкохоличка не ми пука ", споделила Нора на ошашавените клиенти.

Говори се, че родителите на Нора Недкова са се отказали от нея и не желаят по никакъв метод да бъде свързвана с тях, предава Хотарена. Причината е освен скандалното ѝ държание, разголените фотоси и десетките корекции, а най-много - политическият статут на татко ѝ.

Той е някогашният претендент за кмет във Варна и началник на Златни пясъци АД Николай Недков. В морската столица се приказва, че се е отказал от нея сега, в който отпътувала за София, сякаш с цел да учи в Нов български университет.

Майка ѝ Юлиана даже не е другарка с нея във Facebook и няма нито една фотография с щерка си. В същото време постоянно и гордо театралничи за селфи със сина си – 16-годишния Михаил.

Очаквано, преди 5-6 години, до момента в който е живяла със фамилията си, Нора е изглеждала радикално друго и даже е неразпознаваема. Тя е с няколко кг от горната страна, дребни, тънки устни, дребен бюст и много по-голям нос.

Днес, с помощта на пластичната хирургия, тези дефекти са отстранени и новата Мис Плеймейт е самото съвършенство. Или най-малко по този начин счита тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР