Новата линия оборудване "Design & Tech" трябва да направи Opel Astra

...
Новата линия оборудване "Design & Tech"
трябва да направи Opel Astra
Коментари Харесай

Opel Astra и във вариант „Design & Tech“

Новата линия съоръжение "Design & Tech " трябва да направи Opel Astra по-безопасна и по-стилна от всеки път. В нея са включени множество екстри още при базовото изпълнение. И в случай че желаете да надстроите своята Opel Astra с по-нататъшни модерни технологии и информационно-развлекателни функционалности, можете да употребявате пакетите за помощ и технологии, особено основани за моделите Astra "Design & Tech ".

Отвън седанът и комбито блестят с 16-инчови джанти от леки сплави в техническо сиво; Sports Tourer има и сребърни релси на покрива. Емблемата "Design & Tech " прави Astra разпознаваема на пръв поглед като съвременно допълнение към семейството.

В интериора водачът и пасажерът отпред могат да се усещат комфортно на регулируеми в доста направления комфортни седалки в черен плат и кожа. Декоративните ленти в черен пиано лак и околното осветяване за входните врати подчертават елегантния външен тип.

Opel Astra "Design & Tech " предлага многобройни софтуерни функционалности на борда, които вършат шофирането по-спокойно, по-безопасно и по-комфортно. Стандартните LED фарове са с автоматично превключване на къси-дълги светлини, включващо различаване на двигжение в тунел. Сензорът за дъжд начело и автоматично затъмняващото се вътрешно огледало за назад виждане, осигуряват добра видимост даже в тъмното.

Поддържани от предната камера са и други помощни системи, като да вземем за пример системата за предизвестие за конфликт начело с автоматично спешно прекъсване, асистентът за поддържане на лентата и дисплеят за разстояние, помагащи да се предотврати иден конфликт откъм гърба.

При моделите "Design & Tech " вътрешната температура може да се регулира индивидуално за лидера и пасажера начело, като се употребява двузоновият автоматичен климатик.

Дребни предмети за ежедневни потребности могат да се съхраняват на елементарен достъп в плъзгащия се централен подлакътник, който в тази линия съоръжение е комбиниран с практични държачи за чаши и спестяваща място електрическа ръчна спирачка.

Astra с пет порти "Design & Tech " се предлага от 23 780 евро, Astra Sports Tourer "Design & Tech " от 24 880 евро в Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР