Новата и по-кратка работна седмица преди големия празник Великден е

...
Новата и по-кратка работна седмица преди големия празник Великден е
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Турболенции на работното място за Скорпион и Риби

Новата и по-кратка работна седмица преди огромния празник Великден е тук. Ето какво са подготвили звездите за всяка от зодиите през идващите няколко дни:
Овен
През седмицата на вас, Овни, ще ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с съперници в службата. При всички случаи ще би трябвало да защитавате позициите си и да се отстоявате. За да имате триумф е доста значимо да не губите почва под краката си и да запазвате хладнокръвие.

След четвъртък е доста евентуално да измененията обзавеждането си, да предприемете ремонт или да си закупите нова мебел или апарат. Не са изключени задължения с по-възрастни родственици, правене на зъби или различен тип медицински процедури.
Телец
За вас, Телци, това е седмица на огромни промени. Някои от вас ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на дрешника си с нови облекла или аксесоари, други ще започват нов спорт или диета, а трети ще обявяват връзка, нова активност или жилище.

Много е евентуално да имате обществени задължения и да посетите тържества или събирания, на които да се натъкнете на хора, на които от дълго време сте хвърлили око.
Близнаци
В началото на седмицата не е изключено вие, Близнаци, да се скарате с значим за вас човек. Спорът ще е къс и конструктивен и по-скоро ще задълбочи, в сравнение с утежни връзките ви.

В длъжностен проект ще сте извънредно сполучливи. Много е евентуално да извършите огромно усещане в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността ви ще ви се отворят нови порти и благоприятни условия за развиване.
Рак
Вие, Раци, ще имате доста раздвижена седмица. Не е изключено, поради разбъркване в работния колектив да ви се наложи да отмятате повече задания от нормално. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте задоволително ефикасни и бързо ще се справяте.

В любовен проект по всяка възможност ще ви се дават нови и забавни благоприятни условия. Възможно е да получите покана за среща или любовно пояснение от човек, кого харесвате.
Лъв
В началото на седмицата вие, Лъвове, няма да се чувствате изключително удобно и ще сте леко комплицирани. Няма да ви се занимава, нито със обществени действия, нито с решаването на ежедневни каузи. Добре е да си отделите време за отмора и усамотение и да избягвате непотребния стрес.

След четвъртък ще станете по-общителни. Много е евентуално да ви хрумнат положителни хрумвания, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съидейници.
Дева
При вас, Деви, не е изключено седмицата да донесе финансови съмнения и размишления за пари. Някои от вас ще създадат огромна инвестиция и ще започват значим план, от който биха желали да имат огромна облага в следствие, до момента в който други ще се отдадат на покупки и удоволствия.

След четвъртък ще получите значими доставки, известия или позвънявания и е значимо да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с договарянията, които водите.
Везни
В началото на седмицата вие, Везни, ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на обичания, както с думи, по този начин и с благи жестове и каузи.

В професионален проект най-вече ще се раздвижат работите ви след четвъртък. Тогава най-ясно ще проличат качествата и качествата ви. Възможно е да сключите печеливши покупко-продажби и значими съглашения.
Скорпион
Възможно е вие, Скорпиони, да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи каузи през седмицата. Не е изключено да реагирате извънредно прочувствено, в случай че другите имат разнообразни от вашите визии за отмятане на дилемите.

След четвъртък не е изключено да извършите огромна инвестиция, която да ви донесе облага в следствие. Важно е да сте деликатни към фамилията и колегата си и да им отделите нужното време и внимание, тъй като в противоположен случай има риск да се почувстват подценени.
Стрелец
В началото на седмицата вие, Стрелци, ще имате потребност от непосредственост, схващане и отдаденост.

Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща по отношение на професионалната ви реализация. След четвъртък са евентуални конфликти с престижи или с хора с власт, които е значимо да преодолявате с финес.
Козирог
Вие, Козирози, ще сте доста общителни и харизматични през седмицата. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с сътрудник, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни връзки.

След четвъртък ще имате обилни финансови приходи, които ще изхарчите за нещо, на което от дълго време сте хвърлили око.
Водолей
В началото на седмицата е допустимо вие, Водолеи, да срещнете хора, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания. След четвъртък ще се занимавате със фамилни или наследствени въпроси и не е изключено много да се напрегнете, до момента в който се пробвате да угодите на всички пострадали в обстановката.

Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки в планината.
Риби
Вие, Риби, ще сте доста сантиментални през седмицата. Много е евентуално да съумеете да изгладите от дълго време тормозещи ви спорове с половинката и да задълбочите връзките си с нея.

В професионален проект са вероятни леки турболенции и спънки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е евентуално да сключите подмолни сделки или да кроите значими бъдещи проекти.

 

 

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР