Новата година започна късметлийски за много играчи, които регистрираха печалби

...
Новата година започна късметлийски за много играчи, които регистрираха печалби
Коментари Харесай

2020 година започна с печалби за играчи на „Еврошанс“

Новата година стартира късметлийски за доста играчи, които записаха облаги в пунктовете на „ Евробет “ и на уеб страницата eurobet.bg.

Играта „ Еврошанс “ се оказа разковничето на шанса за щастливец от Кирково. Той завоюва 9 000 лв. от обичаната игра на милиони с резултат 10 от 11 познати цифри още в първите дни на 2020 година.

Софиянецът Благовест Борисов направи впечатляваща поръчка с облагата си от 8 000 лв. . Постижение, което той означи, откакто закова 6 от 6 цифри в „ Еврошанс “.

В Перник Даниела Асенова отпразнува облага на същата стойност – тъкмо 8 000 лв. .

Йорданка Йорданова от Свиленград завоюва 5 200 лв. . 37-годишната майка на три деца е безпогрешна в прогнозите си и познава всичките 8 цифри, на които е заложила.

За късметлия от София годината стартира с попадение, което му носи 4 076 лв. . С безпогрешна прогноза за 9 цифри състезател от Рудозем си заслужи чек за 4 000 лв. .

За късметлия от Завет срещата с „ Еврошанс “ завърши с облага от 3 818 лв. . Участник от Етрополе прибави към сметката си 3 635 лв. , а двама късметлии от Габрово и Кърджали сграбчиха по 3 600 лв. . Сумата от 3 200 лв. се изписа на терминалите в пунктове на „ Евробет “ в Рудозем, Тръстеник, Попово, София и Кърджали, а щастливец от Вокил може да се похвали с достижение, донесло му 3 000 лв. .

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР