Новата година се свързва с много суеверия и вярвания, за

...
Новата година се свързва с много суеверия и вярвания, за
Коментари Харесай

Важно! Ето Какво Задължително Трябва Да Правите И Да Не Правите На Нова Година

Новата година се свързва с доста суеверия и вярвания, за по-добро бъдеще, по-голямо благополучие и намиране на същинската обич … предаваме ви забавни суеверия и вярвания от целия свят.

Нови облекла

Хората имат вяра, че в случай че в деня преди Нова година се носят нови облекла, през идната ще получите доста нови облекла. Препоръчително е дрехата да бъде с червен цвят, тъй като аленият цвят се смята за благополучен.

Не плачете

Казва се, че непременно би трябвало да избягвате рев и строшаване на предмети през първия ден от Новата година, в случай че не желаете цялата година да ви мине по сходен метод.

Парите не трябва да излизат от вкъщи

В някои страни се счита, че парите, бижутата и другите полезности не могат да се изнасят от вкъщи в деня преди Нова година. Някои хора отиват до такава степен, че не желаят да изкарват даже и отпадък, с цел да бъдат сигурни, че през идната година домът ще се обогатява, а няма да се изчерпва.

Старата година би трябвало да си тръгне

В среднощ на Нова година, всички порти на дома би трябвало да се оставят отворени, с цел да може остарялата година безпроблемно да замине дружно с всички неприятни неща.

Целунете се в среднощ

Почти в целия свят има поверие, че в случай че се целунете в среднощ на Нова година, тогава топлината и любовта ще продължат през цялата година. Противно на това, в случай че не се целунете тъкмо в среднощ, тогава рискувате годината да бъде неподходяща и “студена ”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР