Новата година идва с нови цени на таксите за ползване

...
Новата година идва с нови цени на таксите за ползване
Коментари Харесай

Нова година в Пловдив дойде с още нови цени на услуги, ето кои

Новата година идва с нови цени на таксите за прилагане на терени за разполагане на маси за консумация навън, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Актуализацията на таксите за прилагане на общински парцели се постанова след финансов разбор, отчел сериозните вложенията на Община Пловдив за възстановяване визията на централните градски елементи и прилежащите му пространства, завишеният интерес за прилагане на терени-общинска благосъстоятелност в тези зони, характеризираща се със забележителен поток от клиенти, само че също и с лимитирано мястото, се показва в обосновката на предлагането за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Пловдив.
Така притежателите на заведения е добре да знаят, че в Централната комерсиална част цената на услугата се повишава от 20 на 24 лв. на на квадратен метър. И още - в първа градска зона таксата се повишава на 9,60 лв. на квадратен метър; във Втора зона таксата става 8,40 лева; в Трета зона - 7,20 лв., а в Четвърта зона - 6 лв. на квадратен метър.

Такси за прилагане на терен общинска благосъстоятелност за слагане на рекламно осведомителни материали също търпят актуализация и стават както следва: с площ до 5,99 кв.м - от 12.00 на 14.40 лева; с обща рекламна повърхност от 6,00 до 24,99 кв.м - от 13.20 на 15.60 лева; с обща рекламна повърхност над 25,00 кв.м - от 10.80 на 13.20 лв..
Такса за слагане на транспарантни ленти става 36.00, такса за разпределяне на рекламни листовки се покачва от 36 на 43,20 лв. дневно, а такса за осъществяване на промотиране става 129.60 лв. дневно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР