Новата година е все по-близо, а с нейното начало започват

...
Новата година е все по-близо, а с нейното начало започват
Коментари Харесай

Нова професия през 2023 г. с професионалните програми на Advance Academy

Новата година е все по-близо, а с нейното начало стартират и новите професионални стратегии по програмиране и софтуерно тестване на една от най-големите ИТ академии в България –.

Професионалните стратегии могат да бъдат първата стъпка към нова кариера в ИТ бранша за доста хора. Сектор, в който работят над 100 000 души и който основава 6% от Брутният вътрешен продукт. С тези стратегии, Академията има за цел да ви даде нужните познания и на практика умения за работа с най-търсените софтуерни технологии.

Професионалните стратегии – равнище Junior са с по-голяма дълготрайност от общоприетите курсове, като включват и Bootcamp , в който курсистите ще могат да придобият на практика опит работейки по планове независимо в екипи под управлението на наставник. Завършвайки сполучливо Junior стратегия, курсистите ще са придобили всички нужни умения и познания на един Junior Software Developer или Junior QA експерт , както и Удостоверение за професионално образование по пример на Министерство на образованието и науката.

Програмите, които ще започват през Януари са ТРИ :

Всички стратегии са създадени за начинаещи и хора с най-малък опит в ИТ, на Български език. За всички, които търсят преквалификация в най-бързоразвиващия се бранш. За всички, които желаят ново начало през новата година. За всички, които търсят образования и курсове, които са на практика ориентирани и присъствени. За всички, които търсят смяна, само че не знаят от къде да стартират.

Присъствени курсове по програмиране за начинаещи от Advance Academy

Защо да учите програмиране или QA през 2023г.?
1) Търсенето на програмисти и QA експерти ще продължава да пораства.

Почти всяка една ниша и бранш употребява някакъв тип програмен продукт или уеб страница за ръководство на бизнеса си. Този растеж в потреблението на технологии дружно с бързия ритъм на развиване на тези технологии основава огромен „ апетит “ за ИТ експерти, които могат да програмират, да пишат код и да тестват.

Програмистите и QA експертите могат да бъдат открити безусловно в съвсем всеки един бранш – от опазването на здравето, обществената сфера, банкирането, образованието чак до услугите и търговията на дребно.

2) Програмирането обезпечава по-висок стандарт на живот.

ИТ секторът и програмирането като кариера дават огромни финансови хонорари, които са в пъти по-високи, спрямо други браншове и специалности в България. Дори за новак девелъпър, началните заплати са атрактивни.

Търсенето на софтуерни инженери изпреварва с доста предлагането и тази наклонност ще се резервира. Според годишния отчет на Българската асоциация на софтуерни компании (БАСКОМ) опциите, които дава Българския ИТ бранш не престават единствено да се усилват. Броят на задгранични компании, които влагат в българския пазар, броят на български ИТ компании, работните места и заплатите се усилват всяка година.

3) Свобода на работа.

Програмистите и Quality Assurance експертите имат свободата да пишат код, да създават и да тестват софтуерни артикули от всяка една точка на света, стига да имат постоянна интернет връзка. Свободата на работа, която ИТ секторът предлага е скъпа за значително хора.

дава една неповторима опция на всеки окуражен и стимулиран човек, да даде старт на кариерата си в най-динамичния бранш, в който опциите нямат таван.

За повече информация: ;

email: [email protected] или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР