Новата година дойде и я посрещнахме по-бляскаво от всякога. Въпреки

...
Новата година дойде и я посрещнахме по-бляскаво от всякога. Въпреки
Коментари Харесай

Какво си пожелаха за 2020 популярните лица от българския шоу бизнес?

Новата година пристигна и я посрещнахме по-бляскаво от всеки път. Въпреки че предстоят занапред огромни празници, към момента си спомняме и описваме по какъв начин сме посрещнали новата 2020 г.  Направихме си и равносметка за предходната година. Това направиха и известните лица от българския шоу бизнес. 

Как посрещнаха Новата година те? Какво споделиха за 2019 година и какво си пожелаха за 2020 година, вижте в канала във vbox7:

Галена

Поп-фолк певицата посрещна 2020 година в ефектна бяла рокля, само че съзнателно пропусна да направи равносметка за отминаващата, тъй като не желае да гледа обратно. Тя си пожела новата година да ѝ донесе благополучие, като загатна, че е подготвила и дребна изненада на почитателите си.
               

A post shared by (@galena1) on Jan 1, 2020 at 4:52am PST

Сузанита

Снимката е до към момента неотворени коледни дарове, само че текстът под нея споделя, че годината е била превратна за живота на изпълнителката. " Уж съм в най-ниската точка от годината, а по-високо не съм се чувствала ", написа тя и признава, че се е научила да мисли първо за себе си.
               

A post shared by (@mvradova) on Dec 31, 2019 at 1:36pm PST

Камелия

Поп-фолк фурията не се отдаде на размисли, а просто ни пожелава да сме здрави. Е, какво по-хубаво от това?-->
               

A post shared by (@kamelia_official) on Jan 1, 2020 at 3:21am PST

Мария Илиева

" 2020 да е най-хубавата дотук ", написа певицата и пожелава на всички ни здраве, любов, религия, фантазии и... неточности, от които да се учим. На фотографията е с порасналия си наследник Александър.
               

A post shared by (@maria_ilieva_official) on Dec 31, 2019 at 3:41pm PST

Кристиан Кирилов

Инфлуенсърът споделя, че е признателен за всичко, случило му се през 2019 година И няма по какъв начин да бъде другояче - през нея той се ожени, дебютира в музиката и в уеб сериала VIRAL.
               

A post shared by (@kristiankirilov13) on Dec 31, 2019 at 10:09am PST

Цветелина Петрова

Половинката на Криско дефинира 2019 година като невероятна - сложна, само че градивна и цялостна с доста обич. Тя благодари и на обичания мъж, Криско.
               

A post shared by (@cvetelinapetrova1) on Dec 31, 2019 at 11:43am PST

Преслава

Певицата посрещна Нова година в прочут хотел дружно си обичания Павел. Под фотографията липсват дълги текстове, само че сигурно и Преслава е направила своята равносметка и е взела поучения от 2019 година
               

A post shared by (@preslava_official) on Dec 31, 2019 at 2:04pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР