Новата гейминг приставка Суич (Switch - смяна) на японския гигант

...
Новата гейминг приставка Суич (Switch - смяна) на японския гигант
Коментари Харесай

Тайм обяви най-добрите технологични джаджи за 2017 година


Новата гейминг приставка " Суич " (Switch - смяна) на японския колос " Нинтендо " оглави класацията на американското списание „ Тайм “ на най-хубавите механически нововъведения за 2017 година, съобщи БГНЕС. „ Хибридната “ подпора се състои от таблет с 6,2-инчов мултитъч екран, който върви в комплект с два безжични контролера Joy-Con. Накратко " Суич " е планиран да извършва главно ролята на домашна гейм подпора с докинг станция за тв приемник и по едно и също време с това да се трансформира в преносим компютър.

Сред 10-те топ технологии на годината " Нинтендо " застава и под 6-та позиция със завърналата се на пазара, усъвършенствана версия на именитата " Супер Нинтендо " гейминг машина. На второ място в класацията се подрежда юбилейният смарт телефон iPhone X. Според създателите на класацията новото устройство на „ Епъл “ е много скъпо, само че нововъведенията, употребявани в началото от " Андроид ", като безрамковия екран и системата за лицево различаване Face ID, откриват нов стандарт за смарт телефоните в бъдеще. Това, комбинирано с висококачествена камера, дълъг живот на батерията и екран в по-приемлив и прелестен размер, вършат най-новият модел на iPhone желан избор.

Бронзов медалист в конкуренцията за най-хубави механически нововъведения за 2017 година се заема пък от най-новия компютър " Майкрософт Сърфейс Лаптоп ". Елегантният му дизайн и дълготрайната му батерия в композиция с съвършено открития баланс сред улеснение и хардуерни характеристи са едни от основните аргументи за високата му позиция. Сред петте най-хубави устройства за годината съгласно „ Тайм “ влизат и дронът DJI Spark и смарт телефонът " Самсунг Галакси " S8.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР