Новата формация на министрите и получава към този момент около

...
Новата формация на министрите и получава към този момент около
Коментари Харесай

Проектът на Василев и Петков щял да издърпа много гласове от ИТН и ДБ

 Новата групировка на министрите и получава към този миг към 9 % социална поддръжка. Това разгласи по Нова ТВ Димитър Ганев, от Агенция " Тренд “, базирайки се на експресно социологическо проучване.

При едно нови избори първа мощ ще бъдат ГЕРБ-СДС, втора ИТН, трета Движение за права и свободи, четвърта е групировката на Василев и Петков, а Демократична България остават последна.

Изследването демонстрира, че новата пария, родена под юмрука на дърпа гласове от Има Такъв Народ, само че и към 50-60 хиляди гласа идват от Демократична България, а другите гласове от Мая Манолова, Българска социалистическа партия и други партии. Това е стартовата точка за групировката на Петков и Василев, от тук нататък динамичност ще има, само че не е несъмнено дали ще бъде нагоре или надолу.

Тепърва би трябвало да чуем посланията им, да забележим претендентите из за Народното събрание. Без Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ останалите партии още веднъж не могат да създадат държавно управление в един идващ парламент.

Протестните партии още веднъж няма да имат по-голям резултат от този който имаха през юли. Големият въпрос е дали Мая Манолова ще бъде в идващия парламент, разяснява Ганев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР