Новата довеждаща линия от кв. Манастирски ливади до трамвайно ухо

...
Новата довеждаща линия от кв. Манастирски ливади до трамвайно ухо
Коментари Харесай

Новата линия от Манастирски ливади вече стига до метростанция Красно село в София

Новата довеждаща линия от кв. " Манастирски ливади " до трамвайно ухо " Бъкстон " от днес  се удължи до метростанция " Красно село ".

Тя бе пусната на 12 май т.г. с първичен маршрут от кв. " Манастирски ливади - Изток " през кв. " Манастирски ливади- Запад ", кв. " Павлово " до трамвайно ухо " Бъкстон ", напомни зам.-кметът по превоз, финанси и опазване на здравето Дончо Барбалов.

" В насъбраната противоположна връзка от потребителите, както и в особено създаденото приложение " BUSINN ", се обрисуваха две съществени оферти за възстановяване на услугата. Едното е удължаването на линията до метростанцията, а другото, по което интензивно работи екипа на плана, е смяна в мобилното приложение за метода на установяване точките за слизане/качване в мечтаната посока на придвижване на бусчетата и видимостта им по карата ", изясни той във фейсбук.

Електробусчетата ще запазят до сегашният си график - всеки работен ден от 6:07 до 22:40 часа. В пиковите часове интервалът на придвижване ще е от 16 до 18 минути. Услугата може да се употребява с всички типове краткосрочни и дълготрайни карти и билети за градския превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР