Новата Dacia Spring ще стъпи на европейския пазар не само

...
Новата Dacia Spring ще стъпи на европейския пазар не само
Коментари Харесай

Новата Dacia Spring: Няколко интересни нововъдения

Новата Dacia Spring ще стъпи на европейския пазар освен с изцяло трансформиран екстериор и интериор, и усъвършенствана бордова за зареждане, само че също по този начин и с редица забавни нововъведения, които дават обещание да придадат спомагателна задоволеност от придобиването на електрическия автомобил.

Една от най-интересните новости при е консолидираното на системата V2L (vehicle-to-load), която, благодарение на спомагателен адаптер, дава опция за подаване на електрическа сила към външни електрически уреди (220V/16A).

Новият Spring идва в три съществени равнища на изпълнение- Essential, Expression и Extreme , и три съществени предназначения- общоприета пътническа, двуместна лекотоварна и особено създадена за компании отдаващи коли за споделено прилагане.

От Dacia подчертават върху това, че новият Spring предлага най-хубавата товарна съдържимост в своята категория. При общоприета настройка, свободното пространство е 308 литра (+6%), а при прегъване на задните седалки то се усилва до 1004 литра. Допълнителните товарни отделения в интериора дават обещание още съвсем 33 литра размер, а обособеното поделение под предния похлупак още 35 литра.

Новият Spring идва със система за монтиране на аксесоари YouClip , като общоприетоо в интериора са обособени три съществени позиции- една на предното табло и две на междинната подпора, на които могат да се инсталират стойка за мобилен телефон (с и без апостериори зареждане), 3-в-1 смесен аксесоар (чашкодържач, кука за багаж и фенерче) и други.

От Dacia споделят, че новият Spring ще предложи над 300 километра свободен пробег при употреба в градска среда. Основен фактор за това при електрическия автомобил е напълно новата система за регенериране на спирачната и инерционната сила , с която е оборудвана колата. Същата се задейства посредством B-режима на напълно новия селектор.

Новата Dacia Spring получава общоприетоо напълно нов цифров 7-инчов инструментален панел , който предлага спомагателни благоприятни условия за персонализация на подавана на него информация, както и нов 10-инчов екран на интегрираната инфо-комуникационна и мултимедийна система.

Новият Spring ще продължи да се предлага с избор сред електромотор с мощ от 45 и 65 конски сили при равнищата Essential и Expression. Батерийният детайл е с потенциал от 26.8 kWh, а от Dacia показват, че електрическият автомобил се нуждае от по-малко от 14.6 kWh за изминаването на 100 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР