Новата Dacia Duster официално е на разположение за поръчка в

...
Новата Dacia Duster официално е на разположение за поръчка в
Коментари Харесай

Най-евтината Dacia Duster у нас е на газ и 36 790 лева

Новата Dacia Duster публично е разполагаем за поръчка в България. През февруари марката стартира извънредна акция за предварителна продажба на лимитирана серия от модела. От 15 март Duster към този момент е разполагаем за поръчка във всичките си версии. Моделът е неповторим в своя клас, защото стартира на цена от 36 790 лв. с Данък добавена стойност за двугоривна трансформация със фабричен инсталирана газова система.

Гамата на новия Duster включва три равнища на съоръжение: Essential, Expression и нова топ версия с две равнища с характерно общоприетоо съоръжение, налични на еквивалентна цена от 43 390 лева Това са Duster Extreme и Duster Journey.

Цветовата палитра е разширена с включването на нов цвят бежов „ Sandstone “(металик). Предлагат се още шест цвята. Металиците идват против 990 лв. в допълнение възнаграждение.

Новата Dacia Duster е първият автомобил, оборудван с бензинов мотор TCe 130, предоставящ първа стъпка в електрификацията с технология 48V mild-hybrid. Наличен с версии 4X2 и 4X4, той съчетава 3-цилиндров 1,2-литров бензинов мотор с турбокомпресор и технология 48V mild-hybrid. По този метод TCe 130 понижава междинния разход на гориво и CO2 емисиите с към 10%.

Още за задвижването може да прочетете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР