Новата част на Мисията невъзможна“ най-после излиза на голям екран

...
Новата част на Мисията невъзможна“ най-после излиза на голям екран
Коментари Харесай

„Смущаващи“: Истината за Том Круз и слуховете за любов на снимачната площадка

Новата част на „ Мисията невъзможна “ най-сетне излиза на огромен екран през юли. Освен множеството спирания на фотосите поради пандемията от ковид, филмът по-рано влезе в заглавията и със слуховете за сантиментални връзки сред звездата на екшън поредицата – Том Круз, и Хейли Атуел , която се причислява за първи път към екипа.

Сега 41-годишната актриса, известна с присъединяване си във филмите от вселената на Marvel, за първи път разяснява спекулациите, че тя и 61-годишният Круз са имали загадка връзка по време на фотосите.

В диалог с The Independent Атуел споделя, че възприема Том Круз и режисьора на кино лентата Крис Маккуори като „ двама чичовци “ , като отбелязва, че това прави последващите клюки за връзка с нейния сътрудник и продуцент още по-неудобни.

„ Мислех си: „ Има някои странни клюки и ми се коства долнопробно, малко мръсно и не е това, което желая “ , изяснява тя. „ Защо неща се допускат или проектират върху мен по отношение на връзките ми с моя сътрудник и началник? “

Актрисата назовава слуховете „ смущаващи “ , тъй като: „ Включват хора от действителния ми живот, персоналния ми живот, които са адресирани. Това става натрапващо “.
 Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “  Том Круз и Хейли Атуел по аления килим за „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “
Атуел споделя, че е говорила с Круз за това и той е предложил някои препоръки.

„ Когато разговарях с него за това, той сподели: „ Знаеш тъкмо коя си. Знаеш с какво се занимаваш. И това е единственото нещо, което има значение. Няма значение какво мислят хората за теб, в случай че си честна със себе си, в случай че знаеш каква е ценностната ти система “, спомня си тя.

По думите ѝ Круз и режисьорът Маккуори са я насърчили да изиграе ролята на Грейс със мощно женско наличие, което има по-скоро сестринска връзка с Итън Хънт на Круз.

Атуел твърди, че Круз и Маккуи обичат да „ са заобиколени от в действителност мощни, интелигентни дами “ . Според нея тандемът „ обича да вижда дамите да процъфтяват и да бъдат в личната си власт, тъй че в случай че се бях пробвала да играя ситна или флиртуваща, или да се върша на госпожица в неволя, евентуално щяха да кажат: „ Какво правиш? Това не си ти! “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР