Новата 2024 година ще донесе много важни новини за зодия

...
Новата 2024 година ще донесе много важни новини за зодия
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Риби

Новата 2024 година ще донесе доста значими вести за зодия Риби. Глобалните промени в областта на околните връзки, работата и себереализацията ще завършат сполучливо. Вземете поради рекомендациите на звездите, с цел да извършите идния интервал благополучен и работлив.

Общ хороскоп за Риби за 2024 година

Сатурн ще поеме контрола върху живота, а Юпитер ще даде насладата от общуването и околните връзки. Какво чака Рибите през 2024 година? В началото на годината ги чакат промени в областта на работата и финансите – делене на бизнеса с сътрудник или метаморфоза на компания. Краят на лятото ще донесе имотни и фамилни проблеми. Есенният кулоар на затъмненията ще промени брачните връзки към по-добро. Есенното лунно затъмнение в Риби ще даде старт на нов витален цикъл. Рибите ще открият своята креативна жила и ще се научат да устояват на завистта, клюките и вътрешните демони. Астрологичното издание Astrology отбелязва, че Нептун ще ги подарява с оракулски сънища.

Какво чака дамите Риби през 2024 година? Те ще преживеят смяна в обществения статус (брак, бракоразвод, майчинство и ролята на баба). Оставете зад тила си ограничаващи вярвания, остарели привички, токсични взаимоотношения и неефективни модели на държание. Това е страхотна година за огромна договорка (покупка на кола, неподвижен имот). Тези, които търсят обич, ще я намерят, като са дейни. Сайтовете и приложенията за запознанства са това, от което се нуждаете.

Мъжът Риби ще преживее промяна в връзките, здравето и себереализацията. Под въздействието на Сатурн ще би трябвало да положите старания, с цел да постигнете мечтаното. Учете, четете, намерете наставник. Планирането и способността за вдишване на отговорност ще ви оказват помощ да постигнете триумф. В фамилията ще царува поддръжка и обич, а свободните Риби ще срещнат своя нравствен близнак. Най-доброто време за взаимна отмора е лятото. Здравето ще се усъвършенства под въздействието на спорт и разходки.

Хороскоп на любовта и връзките

Какъв е любовният хороскоп за Риби за 2024 година? За тези, които са влюбени отдавна и са щастливи във връзката си, това ще ги изведе на ново равнище на фамилиарност. Силната връзка ще се трансформира в брачна връзка. Самотните Риби ще намерят любовта, в случай че прекарват свободното си време интензивно и поддържат връзка повече. Връзките, построени върху прочувствена взаимозависимост и материални облаги, ще рухнат. Най-доброто време за обич е първият месец на пролетта и есента.

От януари до юни фамилните съюзи ще се засилят. Според астролога Ник Гаудет за това ще способства пълнолунието на 24 февруари. Партньорите ще имат общо занимание, взаимен план. Възползвайте се от поддръжката на родственици, с цел да напреднете в кариерата и да изградите бизнес. От юни до края на годината сантименталната сфера е под въздействието на Юпитер. Ремонтът и подобряването на дома няма да скапват, а ще укрепят връзките и ще създадат живота по-комфортен. От 15 юни до 10 юли преносът на Венера в петия дом на любовта ще ви помогне да намерите подобаващ сантиментален сътрудник. До него ще се чувствате като вкъщи си. Това е прелестен интервал за пътешестване и раждане на деца. Най-доброто време за брак е август.

Хороскоп за здраве и хубост

Според астролога Сюзън Тейлър Сатурн ще помогне за превъзмогване на напрежението от измененията в живота. Преминава през първи дом на Риби до първите дни на март и ще провокира компликации в кариерата и персоналните каузи. Това е неподходящ интервал за козметични процедури, смяна на вашия имидж и дрешник. Останете себе си, преживейте персонална рецесия с поддръжката на психолог или психотерапевт.

Сатурн задейства световни промени в живота и това носи изгоди. Тези, които от дълго време желаят да подобрят здравето си, да излекуват хронични болести и да подобрят имунитета си, ще създадат това в границите на една година. Сатурн ви учи да поддържате себе си в добра форма и аскетизъм. Много Риби ще отслабнат и ще станат по-стройни. Съботните гладни дни ще опростят процеса. Правилното хранене, навременните визити при доктор и битката с мързела ще оказват помощ на Рибите да се грижат по-добре за себе си. През 2024 година ще бъде по-лесно да се отървете от нездравословните привички. Искали ли сте в миналото да спрете да пушите, да ядете сладкиши и да пиете алкохол? Направете това през идната година.

Финансов хороскоп

Транзитът на Северния възел през дома на финансите ще усили благосъстоянието и ще укрепи статуса на Риби. Вероятността да получите мечтаната работа се усилва. Ще има опция да спечелите спомагателни пари и да получите непрекъснат източник на приходи. През 2024 година е преференциално да инвестирате в антики и предмети на изкуството. Поставете пари на депозит или купете скъпи бумаги.

Транзитът на Венера през януари ще усъвършенства връзките с сътрудници и управление. Възможна е служебна романтика. През ноември ще се появят авторитетни другари и настойници, които ще оказват помощ за повишение на вашия статус. Според астролозите Тали и Офира Едут от 20 януари до 1 септември е чудесно време за проучване на езотерика и развиване на духовността.

Бъдете по-внимателни към своя бизнес сътрудник от януари до юли. Транзитът на Черната Луна в седми дом ще унищожи доверието. Не се поддавайте на негативизма, дайте време и опция за възобновяване на бизнес и персонални връзки.

Препоръки за Риби за реализиране на триумф

През цялата 2024 година Рибите ще живеят в очакване на изненади и вести. Повечето от тях ще бъдат приятни. Когато реализирате проектите си на процедура, вземете поради следните рекомендации:

През януари-май реализирайте проекти в региона на парите и имуществото. Юпитер в Телец ще помогне за това. Астрологът доктор Мрагаанк счита, че началото на годината ще бъде сполучливо за кариерата. Слънцето и Марс ще се погрижат за това.

През втората половина на годината Юпитер минава в Близнаци. Поемете отговорност за себе си, не разчитайте на помощта на други хора.

– През януари-март сменете работата си и издигнете кариерната си стълбица. Поемете самодейността, напишете и изпратете автобиографията си, отидете на изявленията.

– През април-май коригирайте грешките. Участвайте в надпревари, бъдете дейни в обществените мрежи.

– През септември лунното затъмнение в Риби ще донесе промени в персоналния ви живот. Очаквайте съдбовна среща, прекратете остаряла връзка, преминете към ново равнище на фамилиарност.

– През октомври починете и се подмладете. Отидете на масаж, отидете на басейн.

– През ноември-декември се заемете с домакинските отговорности, възстановете реда и създайте уют в дома си. Подгответе се деликатно за празниците, защото ретроградните Меркурий и Марс ще внесат блъсканица даже в идеалния празник.

Новата година ще бъде подтик за сливане със съидейници и кръвни родственици. От януари до юни връзките със фамилията и приятелите ще се заздравят с помощта на Юпитер. Това е отлично време за основаване на фамилен бизнес и възобновяване на връзките с родственици. Посетете ги, поканете ги у вас, укрепете фамилията в името на бъдещите генерации.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР