Новата 2021 г. вече дойде на някои места на планетата.

...
Новата 2021 г. вече дойде на някои места на планетата.
Коментари Харесай

Новата година вече дойде в Сидни, Нова Зеландия, Кирибати и Самоа

Новата 2021 година към този момент пристигна на някои места на планетата. Първи я посрещнаха тихоокеански острови, оповестява БНР.
- дребни тихоокеански острови - в 10:00 ч. по Гринуич (12:00 ч. българско време) на 31 декември. За сметка на това необитаваните острови Хауланд и Бейкър, американски територии също в Пасифика, ще посрещнат 2021 година с цели 26 часа по-късно.
Новата година настъпи в Нова Зеландия в 11:00 ч. по Гринуич (13:00 ч. българско време) на 31 декември. Изолираната островна страна на процедура овладя коронавирусната зараза на своя територия и нейните поданици могат да честват без съвсем никакви ограничаващи ограничения.
В най-големия град на- Оукланд, едно от дребното места по света, където хората могат да се събират за новогодишни празненства, посрещнаха 2021-а с 6-минутно впечатляващо шоу с половин звук фойерверки. В други градове на островната страна също имаше сходни прояви с минимални ограничавания.
Сидни, най-многолюдният австралийски град, посрещна 2021 година в 13:00 ч. по Гринуич (15:00 ч. българско време) на 31 декември. Прочутата новогодишна заря в локалния залив се състоя съвсем без аудитория поради рестрикциите, откакто неотдавна в северната част на града бе намерено огнище на ковид с към 150 случая.
Сред тази година е виртуалното шоу на " Таймс скуеър " в Ню Йорк и концертът на Жан-Мишел Жар в Париж, включващ детайли на виртуалната действителност, аватари и декора на катедралата " Нотр дам ".
100 000 служители на реда и жандармеристи ще наблюдават за спазването на вечерния час от 20:00 ч. във Франция в новогодишната нощ до 6 сутринта на 1 януари.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР