Новакът в елита Етър Велико Търново привлече първите си две

...
Новакът в елита Етър Велико Търново привлече първите си две
Коментари Харесай

Етър обяви привличането на двама нови

Новакът в елита Етър Велико Търново притегли първите си две нови попълнения. Това са бранителят Мартин Николов и нападателят Денислав Ангелов.

Защитникът Мартин Николов идва от София. Той е роден на 10 октомври 1993 година и е кадър на отбора от Търново. С Етър през 2017 година той завоюва предходната промоция. Освен това е играл в Локомотив Горна Оряховица, Кариана Ерден и Ботев Враца. Левият бек има над 170 мача в професионалния футбол.

„ Ръководството ме потърси и се разбрахме бързо. С 90 % от играчите се познаваме, към този момент има и много великотърновци в състава. Очаквам да си създадем добър тим “, съобщи пред клубния уебсайт Николов.

22-годишният нападателят Денислав Ангелов за последно беше в Добруджа. Той стана голмайстор на тима в миналото състезание с 9 попадения в 30 мача. Висок е 174 см и тежи 76 кг. Роден е на 8 юни 2001 година и е младеж на Черно море. Бил е младежки и юношески национал.

„ Отборът влиза в елита, а аз желая да получа шансове да играя там. С Емануел Луканов се познаваме от Черно море, където ми беше треньор на юношите и началник на школата. Върнах се за малко във Втора лига в Добрич, където изпълнихме задачата, само че желая да намеря моето бъдеще другаде. Познаваме се с съвсем всички футболисти тук. Играя като централен нападател и знам, че от мен се чакат голове. Аз също ги чакам и ще дам всичко от себе си “, сподели Ангелов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР