Новак Джокович вече неколкократно заяви как Карлос Алкарас притежава най-доброто

...
Новак Джокович вече неколкократно заяви как Карлос Алкарас притежава най-доброто
Коментари Харесай

Джокович: Съперничеството ми с Алкарас е сравнимо само с ранните ни мачове с Надал

Новак Джокович към този момент неколкократно съобщи по какъв начин Карлос Алкарас има най-хубавото от играта на всеки един от членовете на Голямата тройка и в никакъв случай не се е изправял против сходен противник. 23-кратният " мейджър " притежател трябваше да претърпи тежко проваляне от младока във финала на Уимбълдън, само че през вчерашния ден надви в следващата епична борба сред двамата, триумфирайки в 4-часово тенис представление, с цел да се поздрави с трофея от Мастърса в Синсинати.

Впоследствие Ноле още веднъж засипа международния номер едно с похвали и призна по какъв начин интензитетът на съперничеството му с него е съпоставим само с неговите ранни борби против Рафаел Надал:

" Както към този момент споделих, то не мисля, че съм играл доста сходни дуели в живота си. Може би мога да сравня мача с 5-сетовия си конфликт за купата на Аустрелиън Оупън против Надал през 2012-а година. Да, през днешния ден играхме единствено три сета, само че пък прекарахме близо 4 часа на корта и несъмнено имах чувството, че играя край от Големия шлем, че даже и повече от това, в случай че би трябвало да бъда почтен.

Истината е, че изпитвам сходно възприятие, като това от борбите ми с Надал в пика на нашите кариери, когато излизам на корта против Алкарас. Всяка една извоювана точка е с цената на оптимални старания, всяко едно разиграване се трансформира в борба и усещаш по какъв начин надали ще спечелиш повече от пет лесни точки в хода на цялата среща.

Просто би трябвало да си заслужиш триумфа във всяко едно разиграване, всеки един удар е от голямо значение, без значение при какви условия се играе " - показа Джокович в шампионската си конференция.

Източник: Tennis Мajors

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР