Новак Джокович ще спечели следващия турнир, в който участва и

...
Новак Джокович ще спечели следващия турнир, в който участва и
Коментари Харесай

Руседски: Джокович ще спечели следващия си турнир и ще има невероятна година


Новак Джокович ще завоюва идващия шампионат, в който взе участие и ще има невероятна година. Това е мнението на някогашната ракета №1 на Англия Грег Руседски.

Според него сърбинът ще опита да усъвършенства даже върха на Маргарет Корт от 24 трофеи от Големия шлем. Руседски не разяснява тематиката с имунизацията, която докара до отсъствието на сърбина в Австраия, само че съгласно него Новак ще „ стисне зъби “.

„ Новак желае да приключи кариерата си като най-хубавите тенисист на всички времена. Предполагам, че ще желае да усъвършенства върха на Маргарет Корт от 24 трофеи от Големия шлем “, счита Руседски. „ Мисля, че той ще завоюва купата в идващия шампионат, на който му бъде разрешено да играе. “

Напомняме, че Джокович ще играе на АТР 500 шампионата в Дубай, който започва на 21 февруари. Световният №1 е и в предварителния лист с участници за Мастърса в Индиън Уел, където обаче ще бъдат позволени само тенисисти, които са имунизирани против Covid-19.

„ Всичко, което се случи в Австралия сигурно е разстроило Новак. Предполагам, че си мисли, че би трябвало да завоюва Уимбълдън, а по-късно и US Open. Вярвам, че той ще има невероятна година. Сигурен съм, че ще стисне зъби. На корта той прави неща, които никой различен не може. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР