Новак Джокович се наложи да оттегли заявката си за ATP

...
Новак Джокович се наложи да оттегли заявката си за ATP
Коментари Харесай

Антиваксърът Новак Джокович няма да участва на Australian Open след отказ на организаторите

Новак Джокович се наложи да отдръпна поръчката си за ATP Cup, само че от щаба на сърбина бяха безапелационни, че той е твърдо решен да взе участие на Australian Open. Феновете на международния №1 обаче може да ги чака още една неприятна вест. Според сръбското издание Informer Джокович е подал молба до австралийската федерация да се възползва от здравно изключение за шампионата в Мелбърн, само че тя е била отхвърлена.

От медията настояват, че се базират на благонадежден източник от близкото обграждане на Джокера, съгласно който той продължава да е срещу имунизацията против COVID-19 и е подготвен да пропусне Откритото състезание на Австралия поради убежденията си.
 България няма да взе участие на ATP Cup
България няма да взе участие на ATP Cup

Страната ни няма да се включи в конкуренцията поради незадоволително време за организация

" Според метода, по който стоят нещата сега, Новак няма да пътува за Австралия. Медицинската комисия на Australian Open отхвърли молбата му за здравно изключение и той няма да може да играе, в случай че не се имунизира. Това обаче не трансформира мнението на Новак и той продължава да е срещу имунизациите " - твърди неназованият източник.

До момента сходна информация не е доказана нито от самия Джокович, нито от уредниците на Откритото състезание на Австралия. Световният №1 не е подал поръчка за присъединяване в никой от подгряващите самостоятелни шампионати преди " мейджър " конкуренцията в Мелбърн, която стартира на 17 януари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР