Новак Джокович остана твърд в позицията си да не се

...
Новак Джокович остана твърд в позицията си да не се
Коментари Харесай

Тони Надал: Щеше да има 10 пъти повече смъртни случаи, ако всички имаха позицията на Джокович

Новак Джокович остана корав в позицията си да не се имунизира срещу ковид и това му коства присъединяване на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями. Самият международен номер едно неведнъж е завявал, че не е антиваксър и са му сложени всички вероятни наложителни ваксини, само че е безапелационен, че човек самичък би трябвало да избира какво да влиза в тялото му.

Тони Надал обаче очевидно не се задоволява с тази позиция на сърбина и даже потърси от него социална отговорност. Чичото на Матадора е безапелационен, че дейностите на Ноле са рискови за цялото човечество и не се поколеба да хвърли виновност върху балканеца за отношението му по отношение на COVID-19 пандемията:

" Ако всички имаха същото отношение към имунизирането, което сподели Джокович, то щяхме да има 10 пъти повече смъртни случаи. Проклетият вирус лиши живота на над 6 милиона души. Искам да си мисля, че Новак не е апатичен към всичко това и се надявам да почисти подозренията по отношение на себе си, показвайки нужната човешка сензитивност и схващане. Той е образец за доста подрастващи и държанието му е неприемливо - съобщи експертът за " El Pais ".

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР