Новак Джокович няма никакво намерение да спира да печели трофеи.

...
Новак Джокович няма никакво намерение да спира да печели трофеи.
Коментари Харесай

Новак Джокович: Нямам намерение да спирам да печеля

Новак Джокович няма никакво желание да стопира да печели титли. Сърбинът отпразнува уместно триумфа си на Откритото състезание на Австарлия, до момента в който в родината му сипят хвалебствия по негов адрес.

Джокович, който от през днешния ден още веднъж е №1 в международната класация, направи дежурната за всеки първенец в Мелбърн фотосесия с трофея, след която призна, че мотивацията му по никакъв метод не се е изгубила през годините.

" В мен към момента гори предпочитание за победи и това ме кара да товаря себе си до лимита на човешките благоприятни условия. Просто знам, че имам последваща по-мащабна цел, която би трябвало да реализира ", показа той пред международните организации.

Сърбинът не загуби нито сет от третия кръг до финала против съперници като Григор Димитров, Алекс Де Минор, Андрей Рубльов, Томи Пол и Стефанос Циципас. Джокович, който ще навърши 36 година през май, е спечелил 5 от последните 7 трофея от Шлема, за които се е борил. Според Горан Иванишевич, с чиято помощ Ноле завоюва 7 от 22-те си трофеи от огромната четворка, сърбинът може да играе на сходно ниво най-малко още 2-3 години.

В Белград ликът на тенисиста е на всички места, а популацията се радва на спортните подвизи на своя воин.

" Мисля, че той се състезава със самия себе си. Не желае да усъвършенства чудите върхове, колкото личните си ", твърди гражданин на Белград.

" Толкова съм щастлива. Целувам те, Новак. Браво, Ноле! Нека всички видят какъв сърбин имаме и какво е Сърбия. Той потвърди на всички, че е най-хубавият ", счита различен гражданин на сръбската столица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР