Новак Джокович е включен в жребия за основната схема на

...
Новак Джокович е включен в жребия за основната схема на
Коментари Харесай

Включиха Джокович в жребия за Индиън Уелс, но не е ясно дали ще го пуснат в САЩ


Новак Джокович е включен в жребия за главната скица на Мастърса в Индиън Уелс, макар че към момента не е ясно дали ще може да взе участие на шампионата.

В последните условия от 3 март за влизане в Щатите пътуващи, които не са жители на Съединени американски щати би трябвало да показват доказателно за имунизация.
Снимка: Reuters

" Не можем да кажем дали той ще взе участие и дали ще получи утвърждение от CDC (Центърът за надзор и предварителна защита на заболяванията в САЩ) ", оповестиха уредниците.

Преди няколко седмици сърбинът съобщи, че е подготвен да пропусне шампионати, само че няма да бъде заставен да се имунизира против COVID-19. Припомняме, че през януари се развихри същинска сага към присъединяване на Ноле на Откритото състезание на Австралия. Първо той получи здравно изключение, само че при кацането си в Мелбърн се появиха проблеми с визата му и след близо 2-седмична драма той беше депортиран.
Снимка: Reuters

От началото на 2022 година Джокович е играл единствено на един шампионат - този в Дубай, където отпадна на четвъртфинал, а по-късно сдаде трона в ранглистата.

В Индиън Уелс ще взе участие и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Негов първи противник е представителят на домакините Томи Пол. При триумф номер 35 в ранглистата ще се изправи против третия в света Александър Зверев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР