Новак Джокович е върнат в хотела за мигранти с неизяснен

...
Новак Джокович е върнат в хотела за мигранти с неизяснен
Коментари Харесай

Джокович е върнат в хотела за мигранти до окончателното произнасяне на съда

Новак Джокович е върнат в хотела за мигранти с неуточнен статут в Мелбърн, където ще бъде до окончателното изговаряне на Федералния съд на Австралия по отношение на повторното отменяне на визата му. Според " Ройтерс " международният №1 е дошъл в " Парк хотел " към 15 часа следобяд локално време (6 часа българско).

Преди ден миграционният министър, че анулира визата на тенисиста, а решението е обжалвано от екипа на Джокович. Правителството на страната реши да не депортира сърбина до окончателното решение на съда.

В ранните часове на съботния ден носителят на 20 трофеи от Големия шлем се яви пред съда за малко излушване, последвано от консултация с юристите му, преди да бъде арестуван от полицията и отведен в хотела.

" Ройтерс " оповестява за навалица пред хотела, която е подкрепила международния №1 с крясъци и транспаранти. Сред тях и надписи като " Спрете мъчението ".

Съдия Дейвид О`Калахан насрочи делото за 9.30 часа в неделя (0.30 ч. българско време), което е единствено 24 часа преди началото на. Според програмата Джокович, който е и лидер на схемата, би трябвало да играе в понеделник, в първия ден на конкуренцията.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР