Новак Джокович e играл с трисантиметрово разкъсване на бедрен мускул

...
Новак Джокович e играл с трисантиметрово разкъсване на бедрен мускул
Коментари Харесай

Невероятно! Джокович спечелил Australian Open с разкъсан бедрен мускул

Новак Джокович e играл с трисантиметрово скъсване на бедрен мускул по време на похода си към рекордната 10-та купа на Откритото състезание на Австралия, разкри шефът на шампионата Крейг Тайли.

Сърбинът, който получи травма още на шампионата в Аделаида, победи на първия за годината шампионат от Големия шлем, откакто победи Стефанос Циципас във финала в неделя за 22-ра купа от Големия шлем за мъже, изравнявайки върха на Рафа Надал.

" Имаше трисантиметрово скъсване. Видях скенерите, лекарите ще ви кажат истината ", сподели Тайли пред SEN Sportsday.

" Имаше доста спекулации за това дали е правилно или не, мъчно е да се повярва, че може да направи това, което направи с този тип травма. Той е незабравим, извънреден експерт ", сподели още Тайли.

Треньорът на Джокович Горан Иванишевич също удостовери след финала, че международният номер 1 се бори с травмата, която би принудила множеството играчи да се откажат.

" Той е толкоз фокусиран върху всичко, което прави, във всяка една минута от деня. Какво яде, какво пие, по кое време го прави, по какъв начин го прави. Никога няма душевен срив. Той мина през доста и съумя да завоюва 10 трофеи на Аустрелиън оупън, не мисля, че това в миналото ще се повтори. Той заема доста място в историята на шампионата ", сподели още Тайли, представен от " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР